Killers of the Flower Moon: Η νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο - Πότε θα κυκλοφορήσει (βίντεο)

Μετά τη μεγάλη οθόνη η νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε θα προβληθεί στο Apple TV+

Η νέα ταινία του Μάρτιν Σκορτσέζε «Killers of the Flower Moon», σε παραγωγή της Apple Original Films, θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις αίθουσες σε περιορισμένη κυκλοφορία στις 6 Οκτωβρίου και σε ευρεία διανομή στις 20 Οκτωβρίου. Στη συνέχεια θα κάνει πρεμιέρα και μέσα από την streaming υπηρεσία του Apple TV+. Τη διανομή της ταινίας έχει αναλάβει η Paramount Pictures.

Ένα αξιοζήλευτο καστ αστέρων παίρνει μέρος στην ταινία και υπόσχεται πολλά κινηματογραφικά βραβεία, σύμφωνα με το Variety. Πρωταγωνιστούν οι βραβευμένοι με Όσκαρ Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Μπρένταν Φρέιζερ, καθώς και οι Τζέσι Πλέμονς, Λούις Καντσέλμι, Στέυργκιλ Σίμπσον και Λίλι Γκλάντστοουν.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

Διαβάστε ακόμη: O Λεονάρντο Ντι Κάπριο & ''επικίνδυνες σχέσεις'' του: Αυτή είναι η 19χρονη νέα του κατάκτηση - κοκκινομάλλα Ισραηλινή (βίντεο)

Ο Μάρτιν Σκορτσέζε έγραψε το σενάριο της ταινίας μαζί με τον Έρικ Ροθ και είναι η έβδομη φορά που συνεργάζεται με τον Ντι Κάπριο και η ενδέκατη με τον Ντε Νίρο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ