«The Kardashians»: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της 3ης σεζόν - Η Κιμ καταρρέει μιλώντας στην κάμερα (βίντεο)

Η νέα σεζόν θα προβληθεί στις 25 Μαΐου.

Κυκλοφόρησε τo πρώτο teaser- τρέιλερ της 3ης σεζόν του τηλεοπτικού ριάλιτι «The Kardashians» και απ' ότι φαίνεται από τα πρώτα πλάνα η διάσημη οικογένεια προσπαθεί να διευθετήσει θέματα κληρονομιάς και αφοσίωσης.

Η νέα σεζόν θα προβληθεί στις 25 Μαΐου. Το σχετικά ήσυχο τρέιλερ δείχνει τη διάσημη οικογένεια να αναρωτιέται σε τι επίπεδο αφοσίωσης βρίσκονται τα μέλη της οικογένειας Καρντάσιαν και τι κάνουν με τη «δύναμη» και την «επιρροή» τους.

«Ακούστε, ο καθένας έχει τη δική του αλήθεια για το πώς πιστεύει ότι κάτι συνέβη», λέει η Κιμ Καρντάσιαν στο διάρκειας 44 δευτερολέπτων teaser τρέιλερ των «The Kardashians». «Ας το συζητήσουμε» λέει κοιτώντας κατάματα την κάμερα.

Σε ένα άλλο σημείο του teaser φαίνεται ότι οι φανς της σειράς θα πάρουν τις απαντήσεις που θέλουν, για την σχέση της Κλόε Καρντάσιαν με τον Τρίσταν Τόμσον, μετά και τον χωρισμό τους. 

«Μακάρι να μπορούσα να σας πω ότι αυτή θα είναι μια ήρεμη, χαλαρή, γαλήνια σεζόν» ακούγεται να λέει η Κλόε Καρντάσιαν. «Δεν θα είναι», προσθέτει.

Στο teaser υπάρχουν τα απαραίτητα κλάματα από τις αδελφές Καρντάσιαν- Τζένερ αλλά και η παρουσία του πρώην συζύγου της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, του Σκοτ Ντίσικ, ο οποίος εμφανίστηκε λιγότερο από το συνηθισμένο την περασμένη σεζόν.

Διαβάστε ακόμη: Καλώς τα κορίτσια! Τζένιφερ Λόπεζ και Κίμ Καρντάσιαν μαζί - Γιατί βγάζουν selfies οι διάσημες και πλούσιες σταρ; (φωτό & βίντεο)

Στην 3η σεζόν του τηλεοπτικού ριάλιτι «The Kardashian» σύμφωνα με το Hulu οι αδελφές Καρντάσιαν μιλήσουν για τη μητρότητα και την ανατροφή των παιδιών. Ο δεσμός τους θα περάσει από δοκιμασίες και θα προκύψουν οι αναμενόμενες εντάσεις, αλλά ως οικογένεια «θα σταθούν μαζί απέναντι στην καταιγίδα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ