Νέα Σμύρνη: Πρώην τρόφιμος της Κιβωτού, εξέδιδε την 14χρονη - Έκανε ψευδείς καταγγελίες σε τηλεοπτικές εκπομπές (βίντεο)

Έβγαινε και κατηγορούσε τον π. Αντώνιο.

Αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι ο ένας από τους τρεις μαστροπούς της 14χρονης στη Νέα Σμύρνη είναι ένα αμφιλεγόμενο πρόσωπο, το οποίο έχει επίσης συλληφθεί και εμπλέκεται στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας ο Ε.Σ. τραβούσε βίντεο με τον βιασμό της μικρής σε ξενοδοχείο του Μεταξουργείου με έναν Γεωργιανό bodyguard υψηλών προσώπων.

Με αφορμή την αποκάλυψη αυτή συγγενής του Ε.Σ. μίλησε στο Star και χρησιμοποίησε «βαριές» κουβέντες λέγοντας «είναι ένα παράσιτο, ζει εις βάρος άλλων». 

Διαβάστε ακόμη: Κιβωτός του Κόσμου: «Δεν έμεινα ποτέ μόνος με τα παιδιά» - «Ήρθε η ώρα να ακουστεί η αλήθεια», λέει ο πατέρας Αντώνιος (βίντεο)

«Έχει κάνει φυλακή τέσσερα χρόνια για ληστείες κλοπές εκβιασμούς, ξυλοδαρμούς. Κανένας από την οικογένεια δεν θέλει να έχει επαφή μαζί του εδώ και πολλά χρόνια. Πάντα δημιουργούσε προβλήματα. Θα έπρεπε να ντρέπεται γι’ αυτό που έκανε! Να μείνει στη φυλακή. Έχει αδερφές, έχει ανιψιές σε τέτοια ηλικία. Πήγε σε ένα κοριτσάκι να το εκμεταλλευτεί. Μόνο αηδία μου προκαλεί αυτός ο άνθρωπος» συμπλήρωσε ο συγγενής του Ε.Σ.

 

 

Ο Ε.Σ. ενώ αρχικά, έβγαινε στα κανάλια και κατηγορούσε τον πατέρα Αντώνιο στη συνέχεια άλλαξε γραμμή και προέβαινε σε θερμές δηλώσεις υπέρ του κατηγορούμενου ιερέα. Μαζί με τον μαστροπό «Τ.Χ» και έναν άλλο Έλληνα, κατηγορούνται για μαστροπεία και αρπαγή ανηλίκου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

Διαβάστε ακόμη: Φρίκη στη Νέα Σμύρνη: Εξέδιδαν 14χρονη από ίδρυμα στην Αθήνα - 3 συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ

Τραβούσε βίντεο

Ο σκοτεινός ρόλος του Ε.Σ., όπως αναφέρεται στη δικογραφία, είναι ο εξής: «Ο “Τ.Χ” και ο Ε.Σ. κατόπιν σχετικών ερωτήσεων παραδέχθηκαν ότι κατά το χρονικό διάστημα από 23:00 της 19ης Μαρτίου έως 05:30 της 20ης Μαρτίου, βρίσκονταν στο ξενοδοχείο (αναφέρεται το όνομα του ξενοδοχείου) το οποίο βρίσκεται επί της οδού (αναφέρεται η οδός) στο Μεταξουργείο από κοινό με την ανήλικη και έναν ακόμη φίλο τους αγνώστων λοιπών στοιχείων, ηλικίας περίπου 22 ή 23 ετών με αριθμό τηλεφώνου (αναφέρεται ο αριθμός). Ο “Τ.Χ” και ο Ε.Σ. ανέφεραν ότι ο Ρουσλάν προέβη σε συνουσία με την ανήλικη ενώ οι ίδιοι παρακολουθούσαν τραβώντας βίντεο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ