Μικρούτσικος - Τρέμη: Χαμός στα social με αρνητικά σχόλια για την αποκάλυψη της σχέσης - "Δεν ήξερα ότι με ηχογραφεί" (βίντεο)

Θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει τα όσα αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο Ανδρέας Μικρούτσικος, για τη σχέση του με την Ολγα Τρέμη στα νεανικά τους χρόνια.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός σχετικά με το ειδύλλιο που είχε με την Ολγα Τρέμη ήταν, σε συνέντευξη, του ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος δήλωσε ότι τα όσα είπε ήταν στο περιθώριο της κουβέντας του με τον δημοσιογράφο και δεν φανταζότανε οτι θα τα δημοσιοποιούσε.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε μία αναδρομή στο παρελθόν και μίλησε για τον έρωτά του για την Όλγα Τρέμη.

Οι γαργαλιστικές λεπτομέρειες και η δημοσιοποίηση του έρωτά του για την Όλγα Τρέμη ήταν αφορμή να ξεσπάσουν μεγάλες αντιπαραθέσεις, εκείνων που αντιδρούν θεωρώντας ότι με τις κουβέντες του αυτές εκθέτει την κυρία Τρέμη, πόσω μάλλον εάν εκείνη τα έμαθε από εκπομπές και σάιτ, αλλά και αυτών που μιλούν για ένα ωραίο ζευγάρι στα νιάτα του.

Διαβάστε ακόμη: Ανδρέας Μικρούτσικος για Όλγα Τρέμη: «Ήμουν ο πρώτος άνδρας της» τι αποκάλυψε για τη σχέση τους – Πότε και πως γνωρίστηκαν (βίντεο)

Μικρούτσικος: Δεν ήξερα ότι με ηχογραφεί

Μετά την δημοσιοποίηση της συνέντευξης, ο Ανδρέας Μικρούτσικος τοποθετήθηκε μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου η οποία τον ρώτησε, γιατί προχώρησε σε αυτές τις δηλώσεις, εκθέτοντας πιθανώς την δημοσιογράφο, με τον παρουσιαστή να χαρακτηρίζει συμπαθέστατο τον δημοσιογράφο που πήρε τη συνέντευξη, σημειώνοντας «Εχει ένα ταλέντο. Κάναμε μια κουβέντα στην αρχή, δεν ήξερα ότι με ηχογραφεί και τέλειωσε η συνέντευξή μας και στο τέλος μου έθεσε ένα τέτοιο ερώτημα. Καταρχήν αυτά που γράφει είναι ακριβή, δεν άλλαξε κάτι. Νόμιζα ότι μιλάμε οι δυο μας, γιατί μου λέει ξέρω ότι είχες σχέσεις και μέσα από αυτόν τον διάλογο του είπα την ιστορία. Ένιωθα ότι αυτό ήταν εκτός συνεντεύξεως. Γιατί δεν δικαιούμαι ότι αυτά τα πράγματα να τα πω» ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Ξεκίνησα για μαθηματικός που έπαιρνε 20 στα αρχαία και έγινα μουσικός, όντας μαθηματικός. Ήμουν ήδη οργανωμένος σε ομάδες της εξωαριστεράς και δεν μου έδιναν διαβατήριο λόγω δικτατορίας να συνεχίσω μεταπτυχιακά, είχα πάρει υποτροφία στην Ινδιανάπολη. Τότε γνώρισα μέσω μίας φίλης του αδελφού μου την Όλγα Τρέμη. Ήταν κόρη γιατρού, έμενε πάνω στην πλατεία Κυψέλης, ένα πάρα πολύ ωραίο κορίτσι» είπε αρχικά.


 

Μικρούτσικος: Η Όλγα, κλασάτη, όμορφη, εφηβοειδής, θηλυκό

Στην πορεία της συνέντευξης ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε: «Όλη η Φωκίωνος Νέγρη έλεγε ότι όταν ερχόταν να ψωνίσει παπούτσια σήκωνε όλη την προθήκη. Ήρθε σπίτι, στο πατρικό μου, Κεφαλληνίας και Επτανήσου, στον πατέρα μου, στη μάνα μου, τότε δεν είχαμε φύγει από το σπίτι ακόμη. Και εμφανίζεται η Όλγα, κλασάτη, όμορφη, εφηβοειδής, νεανική, θηλυκό όμως. Θυμάμαι ότι την πρώτη φορά παίξαμε κι ένα ποδοσφαιράκι που είχα, με την ελπίδα ότι όπως θα κάτσει, κάτι θα δω. Δεν είδα όμως τίποτα. Είχα ήδη μπει στο πανεπιστήμιο, εκείνη θα έδινε στο Οικονομικό της Νομικής, χρειαζόταν μαθηματικά και μου ζήτησαν να της κάνω μάθημα. Και της έκανα σπίτι της, είχε και τηλεόραση. Ο πατέρας μου ήταν ένας ακραίφνης κομμουνιστής τύπος που δεν ήθελε την τηλεόραση με τίποτα κι εκείνη τη χρονιά είχε Μουντιάλ. Το είχε πάρει η Βραζιλία, θυμάμαι, ήταν τα τελευταία του Πελέ. Ποδοσφαιράνθρωπος εγώ, είπα "το τερπνόν μετά του ωφελίμου", δηλαδή και τηλεόραση και στην Όλγα μάθημα». 

Διαβάστε ακόμη: Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έχω πεθάνει 3 φορές κανονικά - μια από θρόμβωση δεν ανάσαινα, μια από σημαιψία - μισές ζωές της γάτας» (βίντεο)

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πρόσθεσε στη συνέχεια: «Τώρα τι ήταν το τερπνόν και τι το ωφέλιμο, το αφήνω στη διακριτική ευχέρεια του καθενός. Και όπως μία μέρα περιμένω να της κάνω μάθημα και μετά να δούμε τον αγώνα, κάνει ένα πέρασμα στο βάθος στον διάδρομο –θυμάμαι και το σπίτι της με τη βεραντούλα- και είναι με τα εσώρουχα. Αγρίεψαν τα μάτια μου. Σάστισα. Και μου καρφώνεται η ημίγυμνη εικόνα της, μου άρεσε η Όλγα. Μου γίνεται έμμονη ιδέα, αλλάζει όλη μου η ψυχοσύνθεση. Στις επόμενες δύο ημέρες, θυμάμαι τη σκηνή σαν τώρα, καθόμαστε στη βεράντα και της πιάνω το χέρι, ξέρεις λίγο συντροφικά, λίγο έτσι, και το χάιδευα με κινήσεις που θα με πέρναγε χελώνα, βραδύποδας εν πάση περιπτώσει, ίσα που της κούναγα λίγο το χέρι. Μέχρι που την αγκάλιασα και τη φίλησα. Είχαμε σχέσεις, και μάλιστα ήμουν και ο πρώτος άνδρας της Όλγας».

«Τελικά έδωσε, πέτυχε και μετά την βλέπω στην κατάληψη της Νομικής, φοιτητής εγώ, φοιτήτρια εκείνη. Κάνω έτσι και βλέπω ένα μανεκέν ανάμεσά μας. Παρέμεινε μανεκέν. Μιλήσαμε, στενοχωρήθηκα κιόλας γιατί ήταν βράδυ στην κατάληψη και μπορούσε να μπει η Ασφάλεια και να πέσει ξύλο και σκεφτόμουν τώρα τους βάρβαρους να μου χτυπάνε, ας πούμε, το Ολγάκι μου το τρυφερό, το εύθραυστο και όμορφο. Μετά από πολύ καιρό πρέπει να είχα ήδη βγει εγώ στην τηλεόραση που εμφανίστηκε εκείνη».

Δείτε το βίντεο:

Εντονες αντιδράσεις από τη συνέντευξη του Ανδρέα Μικρούτσικου

Ωστόσο ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν φάνηκε να έπεισε ότι δεν γνώριζε για τη δημοσιοποίηση της συνέντευξης με πολλούς να αναφέρουν ότι εξέθεσε την Ολγα Τρέμη και οτι ήταν κάτι που δεν περίμεναν από κάποιον του ονόματος και της ηλικίας του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μουτσινάς: Ωραίο ζευγάρι θα ήταν

Για το θέμα Μικρούτσικος-Τρέμη τοποθετήθηκε ο Νίκος Μουτσινας «Τώρα έχω να κάνω κάποιες ερωτήσεις. Το "ΟΚ!" σε ποιον ανήκει; Στον Κοκλώνη. Η εκπομπή ποιανής παραγωγή είναι; Κοκλώνη, Barking Well. Ο Ανδρέας δουλεύει για τον; Barking Well. Θα ρωτούσες ποτέ εσύ "δώσε μου τη συνέντευξη;". Είναι στην ίδια εταιρεία ρε παιδιά, δεν μπορεί να τον προστατεύσει; Ή δεν κατάλαβε ο άνθρωπος ο άλλος ότι δεν ήθελε ο Αντρέας να μπουν»; Το πήρε πάνω του, αφού έβρισε όλο το πάνελ, την Κατερίνα και την εκπομπή. Μπράβο στον Ανδρέα, το χειρίστηκε πολύ ωραία. Ωραίο ζευγάρι θα ήταν», σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή

Ελεωνόρα μελέτη: Μπορεί να μην ήθελε να το μάθει ολόκληρος ο ντουνιάς

Η Ελεωνόρα Μελέτη δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες αναφορικά με τα όσα δήλωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος ωστόσο, η Φλορίντα Πετρουτσέλι τόνισε πως από τη μεριά της, η Όλγα Τρέμη μπορεί να μην ήθελε να μαθευτεί κάτι για το παρελθόν της. «Θεωρώ ότι ένας άντρας, ένας κύριος δεν θα έπρεπε σε καμιά περίπτωση, μετά από τόσα χρόνια να αναφέρει τέτοιες λεπτομέρειες, τις οποίες εμείς δεν τις έχουμε πει που αφορούν μια γυναίκα, η οποία είναι παντρεμένη, έχει παιδιά, είναι σε μια άλλη κατάσταση. Το θεωρώ πολύ αρνητικό», είπε «Εμένα σαν γυναίκα με θυμώνει και πραγματικά, μπαίνω και λίγο στη θέση της. Μπορεί η Όλγα Τρέμη να μην ήθελε να μάθει ολόκληρος ο ντουνιάς αυτή τη σχέση. Μπορεί να μην το έχει πει καν στα παιδιά της και βγαίνει πρώτη μούρη η είδηση. Δεν θα ένιωθα καλά στη θέση της», συμπλήρωσε. 

Δείτε το βίντεο:

«Ο Μικρούτσικος είναι στο απυρόβλητο, λόγω του ονόματός του»
«Αν αποστασιοποιηθούμε από τα πρόσωπα και ξεχάσουμε ότι αυτός ο άνθρωπος είναι μια σπουδαία ύπαρξη της ελληνικής τηλεόρασης, που έχει αλλάξει τα πράγματα και έχει χαρίσει γέλια και χαρές στο κοινό» είπε η Δανάη Μπάρκα από την εκπομπή της. «Αν ξεχάσουμε και ποια είναι η κυρία Τρέμη που φαντάζομαι ότι τώρα θα τρέμει, νομίζω ότι πρέπει να το δούμε σαν κοινωνικό φαινόμενο την έκθεση πραγμάτων, χωρίς τη συγκατάθεση και των δύο. Δηλαδή αν ο μεν είχε τηλεφωνήσει στη δε και είχε πει "μπορώ να το πω;", δεν μας πέφτει λόγος. Αν δηλαδή υπάρχει η συγκατάθεση», δήλωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Διαβάστε ακόμη: Ανδρέας Μικρούτσικος: Επέστρεψε στο πλατό μετά την περιπέτεια υγείας του – Ήταν δίπλα μου πρωί-βράδυ, αγόγγυστα, είπε για τη σύντροφό του

Aναφερόμενη στη συνέχεια, στο ενδεχόμενο να τύχαινε κάτι παρόμοιο στην ίδια, είπε: «Αν δεν υπάρχει η συγκατάθεση νομίζω, κατά τη γνώμη μου, θα μπορούσε να μην την ονοματίσει, αν ήθελε να περιγράψει έναν έρωτα και μια γνωριμία. Δηλαδή εγώ τρέμω στην ιδέα ότι μπορεί κάποιος άνθρωπος από το παρελθόν μου -ή εγώ να το κάνω σε κάποιον άνθρωπο που μπορεί να είναι αναγνωρίσιμος, που έχουν υπάρξει αναγνωρίσιμοι άνθρωποι χωρίς να μαθευτεί στη ζωή μου-, είτε για λίγο καιρό είτε για πιο πολύ, να βγει αυτή τη στιγμή και να περιγράψει πράγματα που μπορεί να είχαμε ζήσει μαζί, χωρίς εγώ να το ξέρω. Νομίζω πως θα σωριαζόμουν».

 

 

Τέλος, σημείωσε χαρακτηριστικά πως θεωρεί ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι στο απυρόβλητο, λόγω του ονόματός του. «Νιώθω ότι ακριβώς επειδή ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι αυτός που είναι, το λέω με όλο τον σεβασμό, γιατί πραγματικά τον σέβομαι, είναι λίγο στο απυροβλητο. Δηλαδή ό,τι κι αν πει, δεν νομίζω ότι εύκολα κάποιος θα τον κρίνει όπως θα κρίνει άλλους ανθρώπους νεότερους στον χώρο που πολύ εύκολα να τους κατακρεουργούν. Νιώθω ότι τα τελευταία δυο χρόνια που ξαναείναι στην τηλεόραση, ακριβώς επειδή υπάρχει αυτό το απυρόβλητο, είναι πιο άνετος. Το έχει καταλάβει ότι δεν θα τον κρίνουν, αυτό νιώθω», δήλωσε κλείνοντας η Δανάη Μπάρκα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ