Πέμπτο στεφάνι για τον Ρούπερτ Μέρντοχ στα 92 του - Η 66χρονη μνηστή του, το μονόπετρο και η χήρα

Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στα τέλη του καλοκαιριού...

Ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης Ρούπερτ Μέρντοχ ανακοίνωσε τον αρραβώνα του με τη σύντροφό του Αν Λέσλι Σμιθ, πρώην εφημέριο της αστυνομίας.

Ο κύριος Murdoch, 92 ετών, και η κυρία Smith, 66 ετών, γνωρίστηκαν τον Σεπτέμβριο σε μια εκδήλωση στον αμπελώνα του στην Καλιφόρνια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BBC News (@bbcnews)

 

Ο επιχειρηματίας είπε στη New York Post: «Φοβόμουν να ερωτευτώ - αλλά ήξερα ότι αυτό θα ήταν το τελευταίο μου. Καλύτερα να είναι. Είμαι χαρούμενος».

Χώρισε με την τέταρτη σύζυγο Τζέρι Χολ πέρυσι.

Δείτε επίσης: Εκείνη 62 κι αυτός 87: Η Τζέρι Χολ κι ο Ρούπερτ Μέρντοχ ερωτευμένοι στα νησιά Μπαρμπέιντος (Φωτό)

 

 

 

 

Ο κ. Μέρντοχ πρόσθεσε ότι έκανε πρόταση γάμου στην κ. Σμιθ την ημέρα του Αγίου Πατρικίου, σημειώνοντας ότι ήταν «το ένα τέταρτο Ιρλανδός» και ήταν «πολύ νευρικός».

Ο αείμνηστος σύζυγος της κας Σμιθ ήταν ο Τσέστερ Σμιθ, τραγουδιστής της country και στέλεχος ραδιοφώνου και τηλεόρασης.

 

 

«Και για τους δύο μας είναι ένα δώρο από τον Θεό. Γνωριστήκαμε τον περασμένο Σεπτέμβριο», είπε η ίδια  στη New York Post.

 

«Είμαι χήρα 14 χρόνια. Όπως και ο Ρούπερτ, ο σύζυγός μου ήταν επιχειρηματίας. . . Μιλάω λοιπόν τη γλώσσα του Ρούπερτ. Μοιραζόμαστε τις ίδιες πεποιθήσεις».

Ο κ. Μέρντοχ, ο οποίος έχει έξι παιδιά από τους τρεις πρώτους γάμους του, πρόσθεσε: «Ανυπομονούμε και οι δύο να περάσουμε το δεύτερο μισό της ζωής μας μαζί».

 

Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στα τέλη του καλοκαιριού και το ζευγάρι θα μοιράσει το χρόνο του μεταξύ Καλιφόρνιας, Μοντάνα, Νέας Υόρκης και Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο κ. Μέρντοχ ήταν προηγουμένως παντρεμένος με την Αυστραλή αεροσυνοδό Πατρίσια Μπούκερ, τη σκωτσέζικης καταγωγής δημοσιογράφο Άννα Μαν και την κινεζικής καταγωγής επιχειρηματία Γουέντι Ντενγκ.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ