Κωνσταντίνος Αργυρός: Το μαγικό ταξίδι του στην Ρώμη και την Φλωρεντία - Το άψογο στυλ του (φωτό)

Δείτε τις αναρτήσεις του. 

Στην πανέμορφη Ιταλία και συγκεκριμένα στη Ρώμη και την Φλωρεντία αποφάσισε να ταξιδέψει ο Κωνσταντίνος Αργυρός, κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. 

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, ο οποίος κρατά χαμηλό προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επιλέγει να αναρτά στιγμές είτε που αφορούν την καριέρα του, είτε τα όμορφα ταξίδια τα οποία κάνει.

Δείτε επίσης:Κωνσταντίνε Αργυρέ δεν αντέχουμε! Ημίγυμνος στο πιάνο τραγουδάει... Τελικά μου λείπεις! (βίντεο)

Αυτή τη φορά, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ανάρτησε κάποιες φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στις οποίες δείχνει στους διαδικτυακούς του φίλους και followers πανέμορφες εικόνες από τις μοναδικές πόλεις..

Στις δύο πρώτες φωτογραφίες, ο τραγουδιστής έχει απαθανατίσει την Πιάτσα ντι Σπάνια στο κέντρο της Ρώμης αλλά και κάποια ξεχωριστά σπίτια.

Ο  Κωνσταντίνος Αργυρός δε θα μπορούσε να μην πάει και ενδεχομένως να κάνει μία ευχή στο «μαγικό» συντριβάνι Fontana di Trevi.

 

 

Επόμενος σταθμός η Φλωρεντία. Μια από τις πιο όμορφες και ρομαντικές πόλεις της Ιταλίας. ''Veni ,vidi ,vici'' (στα ελληνικά, «ήλθον, είδον, ενίκησα». Η πασίγνωστη αυτή λατινική φράση αποδίδεται στον Ιούλιο Καίσαρα), έγραψε στην ανάρτησή του, στην οποία τον βλέπουμε με υπέροχο στυλ. Τα outfits του, όπως θα δείτε, περιελάμβαναν άνετα παντελόνια, t-shirts και παλτό.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ