Ρούλα Πισπιρίγκου: Παραπέμπεται σε δίκη και για τους θανάτους της Ίριδας & της Μαλένας - Δικάζεται ήδη για την Τζωρτζίνα

Καταπέλτης ο εισαγγελέας, διώκεται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση

Την παραπομπή σε δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, Μαλένας και της Ίριδας Δασακαλάκη, προτείνει προς το δικαστικό συμβούλιο ο εισαγγελέας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εισαγγελέας ζητεί η Ρούλα Πισπιρίγκου να δικαστεί για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Παρατείνεται η κράτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Με την ίδια πρόταση ο εισαγγελέας ζητά και την παράταση της προσωρινής κράτησης της Ρούλας Πισπιρίγκου, που παράλληλα δικάζεται για την ανθρωποκτονία και την απόπειρα ανθρωποκτονίας της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας.

Διαβάστε ακόμα: Δίκη Ρούλας Πισπιρίγκου: «Πώς μπορεί να πεθάνει ένα παιδί που θέλει να φάει σουβλάκια;» είπε γιατρός – Ένταση με Κούγια

Την τελική απόφαση για το εάν η Ρούλα Πισπιρίγκου θα παραπεμφθεί σε δίκη και για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας θα λάβει το συμβούλιο πλημμελειοδικών.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ