Oscars 2023: Εμφάνιση - έκπληξη της Μαλάλα Γιουσαφζάι με ασημένια τουαλέτα - Το κορίτσι σύμβολο έγινε "κατεστημένο";

Η ακτιβίστρια είναι εκτελεστική παραγωγός του «Stranger at the Gate» που ήταν υποψήφιο για Όσκαρ Καλύτερου Ντοκιμαντέρ Μικρού Μήκους

Η βραβευμένη με Νόμπελ Ειρήνης, Μαλάλα Γιουσαφζάι, βρέθηκε στην 95η τελετή των βραβείων Όσκαρ, καθώς είναι εκτελεστικός παραγωγός του ντοκιμαντέρ μικρού μήκους «Stranger at the Gate».


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Malala Yousafzai (@malala)



instagram @weddingspaparazzi

Η ταινία που παρουσιάζει την εκπληκτική αλλαγή ενός πρώην Αμερικανού πεζοναύτη που πάσχει από PTSD, ο οποίος ξεκίνησε να βομβαρδίσει ένα τζαμί αλλά αντ' αυτού ασπάστηκε το Ισλάμ, κέρδισε το βραβείο στο Φεστιβάλ Tribeca του 2022 και στα φετινά Όσκαρ, ήταν υποψήφιο για Όσκαρ Καλύτερου Ντοκιμαντέρ Μικρού Μήκους, χωρίς ωστόσο να καταφέρνει να κερδίζει το πολυπόθητο αγαλματίδιο.

Διαβάστε ακόμη: Η Μαλάλα Γιουσαφζάι, η βραβευμένη με Νόμπελ Πακιστανή, επιτέλους γελάει πλατιά – Ο γοητευτικός σύζυγος στο πλάι της 25χρονης 



instagram @weddingspaparazzi

Κέρδισε, όμως τις εντυπώσεις η Μαλάλα με το αστραφτερό Ralph Lauren maxi φόρεμα με παγιέτες που είχε ενσωματωμένο μαντήλι στο κεφάλι. Επίσης, συμπλήρωσε το αριστοκρατικό αυτό look με ένα σμαραγδένιο δαχτυλίδι από λουλούδια από την Santi Jewels.

Διαβάστε ακόμη: Malala Yousafzai για τη νίκη των Ταλιμπάν: Ανησυχώ βαθιά για τις γυναίκες & τις μειονότητες - Κάνω έκκληση για επείγουσα βοήθεια (φώτο)

Δείτε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ:

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Μαλάλα είχε πει: «Αυτή η ταινία είναι μια δυνατή αληθινή ιστορία συγχώρεσης και λύτρωσης. Ελπίζω ότι προκαλεί κάθε θεατή να αμφισβητήσει τις υποθέσεις του και να δείξει καλοσύνη σε όλους όσου συναντά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ