Swingers φανερώνουν το σύμβολό τους: πως αναγνωρίζουν τα πρόθυμα ζευγάρια να γίνουν ''συνέταιροι στο σεξ''

Οι Swingers επιβεβαιώνουν πως υπάρχει μυστικό μήνυμα για να προσελκύσουν άλλα ζευγάρια...

Για τα περισσότερα ζευγάρια το κοινό χόμπι είναι συνήθως κάτι όπως η ποδηλασία, το DIY ή τα μαθήματα τέχνης - αλλά για την Liv και τον Gage, οι δραστηριότητες αναψυχής είναι λίγο πιο... πικάντικες.

Το ζευγάρι από το Lincolnshire - που είναι παντρεμένο εδώ και 11 χρόνια - είναι swingers και τους αρέσει να περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους κάνοντας σεξ με άλλους ανθρώπους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VistaWife (@vista_wife)

"Κάποιοι πηγαίνουν μαζί για χορό, κάποιοι πηγαίνουν μαζί στο γυμναστήριο, εμάς το swinging είναι το μικρό μας χόμπι", λέει η Liv στη Sun.

"Το κάνουμε εδώ και περίπου πέντε χρόνια και αγαπάμε τον τρόπο ζωής"

Η αεροσυνοδός Liv, 30 ετών, και ο account manager,  Gage, 31 ετών, εμφανόιστηκαν στο επεισόδιο του Sex Actually με την Alice Levine και μίλησαν για την εμπειρία τους με το swinging. 

Τους βλέπουμε να υποδέχονται ένα ζευγάρι στο σπίτι τους για έναν καφέ, πριν η τετράδα εξαφανιστεί στην κρεβατοκάμαρα για "παιχνίδι".

Σε μια αποκλειστική συζήτηση, αποκαλύπτουν τα εκπληκτικά σημάδια που βοηθούν τους swingers να εντοπίζουν ο ένας τον άλλον μέσα στο πλήθος - συμπεριλαμβανομένου ενός ανάποδου ανανά σε ένα καροτσάκι για ψώνια.

"Το μοτίβο του ανανά έχει γίνει μεγάλο τα τελευταία χρόνια", λέει η Liv, η οποία φοράει ένα χρυσό κολιέ με το φρούτο.

"Είναι ένας τρόπος για να φορέσει κανείς διακριτικά ένα σημάδι, οπότε μπορεί να είναι ένα κολιέ ή ένα βραχιόλι με έναν ανανά, και αυτό είναι συνήθως ο κώδικας, αν και πρέπει να είσαι προσεκτικός στο πώς ρωτάς.

"Αλλά σε πρόσφατες διακοπές στο Κανκούν του Μεξικού, υπήρχε γυναίκα με φόρεμα με ανανά, σορτσάκι με ανανά και πουκάμισο με ανανά, οπότε προφανώς τους άρεσε"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ