Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σήμερα είμαστε παρορμητικοί στη δράση μας, αλλά & πιο θετικοί στο να συνεργαστούμε με τους άλλους

Αναλυτικά τα άστρα...

Η Σελήνη από την Παρθένο θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Άρη, αντίθεσης με τον Ποσειδώνα και κατόπιν τριγώνου με τον Πλούτωνα, δίνοντας περισσότερη ένταση τις πρωινές ώρες μέχρι το απόγευμα στις 16:44 που θα περάσει στον Ζυγό.

Στο υπόλοιπο της μέρας από τον Ζυγό μας κάνει πιο παρορμητικούς στη δράση μας, αλλά και πιο θετικούς στο να συνεργαστούμε με τους άλλους και γενικά να συνεννοηθούμε και να επικοινωνήσουμε. 

ΚΡΙΟΣ

Το πρωί ολοκληρώνονται οι όψεις της Σελήνης από την Παρθένο δημιουργώντας περισσότερη ένταση στην καθημερινότητα σας κι ένα απαιτητικό πρόγραμμα στη δουλειά. Στην πορεία η Σελήνη παίρνει θέση απέναντι σας στο ζώδιο του Ζυγού και προτεραιότητα σας γίνεται μια σχέση ή μια συνεργασία. Ίσως όμως νιώθετε ότι η άλλη πλευρά σας πιέζει λίγο περισσότερο. 

ΤΑΥΡΟΣ

Το πρωί μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη σύγχυση σχετικά με θέματα της καθημερινότητας σας και πώς θα τα διαχειριστείτε, αλλά το τελικό τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις. Στην πορεία η Σελήνη προχωρά στον Ζυγό και εστιάζει την προσοχή σας στις υποχρεώσεις και κυρίως στα θέματα της δουλειάς, έτσι από το μεσημέρι κι έπειτα είστε έτοιμοι να επωμιστείτε αρκετές ευθύνες. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα ξεκινά κάπως άκεφα και με μεγαλύτερη πίεση ή εκνευρισμό, αλλά στην πορεία διορθώνεται η κατάσταση, καθώς η Σελήνη από τον φιλικό σας Ζυγό ξυπνά μέσα σας τις επιθυμίες καλοπέρασης, την ανάγκη να μοιραστείτε με τους άλλους όχι μόνο τα προβλήματα, τα άγχη και τις υποχρεώσεις, αλλά και κάποιες ώρες πιο χαλαρές που θα σας δώσουν έμπνευση μάλιστα να προχωρήσετε με όλα τα υπόλοιπα που «πρέπει» στην καθημερινότητα σας.

Αναλυτικά οι ημερήσεις προβλέψεις στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ