H πεθερά Βικτώρια Μπέκαμ κροπάρει την φωτό και βγάζει εκτός την νύφη της Νίκολα Πελτζ απο το happy family στιγμιότυπο

Δείτε τη σχετική φωτογραφία

Το Σαββατοκύριακο, οι Μπέκαμς απόλαυσαν μια βραδινή έξοδο ως οικογένεια στο Hotel Chateau Voltaire για τα 24α γενέθλια του Μπρούκλιν, αλλά η Βικτώρια Μπέκαμ έδωσε λίγο λάδι στις φήμες για μια συνεχιζόμενη κόντρα μεταξύ της και της Νίκολα Πέλτζ- Μπέκαμ. Η Βικτώρια μοιράστηκε ένα όμορφο στιγμιότυπο από την οικογένειά της, συμπεριλαμβανομένου του συζύγου της Ντέιβιντ και των παιδιών της.

Ωστόσο, ένα κομψό μέλος της οικογένειας απουσίαζε. Η 48χρονη fashionista "έκοψε" τη νύφη της Νικολα Πέλτζ  από τη ζεστή φωτογραφία.


instagram @victoriabeckham

Μια άλλη φωτογραφία δείχνει τη σχεδιάστρια μόδας να ποζάρει με τον ποδοσφαιριστή σύζυγό της.

Η 28χρονη Νίκολα ήταν παρούσα στην εκδήλωση όπως φαίνεται και σε άλλες φωτογραφίες αλλά δεν φωτογραφήθηκε με τη Βικτώρια

Διαβάστε ακόμη: Μπρούκλιν Μπέκαμ & Νίκολα Πελτζ: Ψέμματα και ευτράπελα

Οι φωτογραφίες την δείχνουν να φορά ένα κομψό δερμάτινο μπουφάν και να χαμογελά δίπλα στον νέο της σύζυγο, Μπρούκλιν, και τον αδερφό και την κουνιάδα της.

Στις φωτογραφίες που μοιράστηκε η Νικολα, η Βικτώρια ήταν εμφανώς απούσα.


instagram @victoriabeckham

Αυτό δεν είναι το πρώτο ροντέο της Βικτώριας, καθώς έχει κατηγορηθεί ότι έκοψε τη νέα της κόρη από τις φωτογραφίες στο παρελθόν καθώς οι εικασίες ότι το ζευγάρι δεν τα πάει καλά μετά το δράμα του νυφικού εξακολουθεί να είναι διαδεδομένη. Οι θαυμαστές ήταν πολύ χαρούμενοι που είδαν τον Μπρούκλιν στο σπίτι, καθώς πέταξε από μακριά για την ειδική περίσταση. Ωστόσο, μια πηγή μοιράστηκε ότι ο Μπρούκλιν έπρεπε να πειστεί για να κάνει την εμφάνισή του με την οικογένεια. Ο Ντέιβιντ πιθανότατα επιθυμεί να κρατήσει τις εμφανίσεις του καθώς φοβάται ότι θα «βλάψει» την «μάρκα» της οικογένειάς του, όπως αναφέρει η πηγή, «ο Μπρούκλιν δεν σχεδίαζε αρχικά να έρθει. Αλλά ο Ντέιβιντ ένιωσε ότι αυτή η απόφαση μπορούσε να δει να τίθενται ερωτήσεις ».  

Διαβάστε ακόμη: To προγαμιαίο συμβόλαιο του Μπρούκλιν Μπέκαμ & της δισεκατομμυριούχου κούκλας που παντρεύεται - Ακόμα πλουσιότερη η νύφη


instagram @victoriabeckham

Πρόσφατα, η οικογένεια εθεάθη στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού να δείχνει πιο κοντά από ποτέ και μάλιστα να ντύνει το μέρος! Η κομψή οικογένεια συντονίστηκε απόλυτα με τα ασορτί σκούρα κοστούμια της για την εκδήλωση. Αυτή τη φορά, η Βικτώρια συμπεριέλαβε τη Νίκολα στο ανέβασμα της από την εκδήλωση με μια λεζάντα που έγραφε «Δεν θα μπορούσα να το κάνω χωρίς εσάς, σας αγαπώ όλους τόσο πολύ x». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ