Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Oι υποχρεώσεις και τα «πρέπει» του καθενός από μας θα απαιτούν τη συγκέντρωση και την προσοχή μας

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα;

Η νέα Σελήνη στους Ιχθύς τις πρωινές ώρες εντείνει τις τάσεις φυγής αλλά μάλλον την πιο ακατάλληλη μέρα καθώς τη Δευτέρα οι υποχρεώσεις και τα «πρέπει» του καθενός από μας θα απαιτούν τη συγκέντρωση και την προσοχή μας. Παρόλα αυτά η νέα αυτή Σελήνη ανάβει ένα μικρό φως ελπίδας για το μέλλον.

Μας βάζει σε διαδικασία να σκεφτούμε τι καινούριο μπορούμε να βάλουμε στην καθημερινότητα μας και σε τι νέα ξεκινήματα να επενδύσουμε. 

ΚΡΙΟΣ

Η έντονη δραστηριοποίηση στο ζώδιο των Ιχθύων με τη νέα Σελήνη να σχηματίζεται σήμερα το πρωί σε αυτό το ζώδιο, μπορεί να φέρει αρκετό παρασκήνιο στην επαγγελματική σας ζωή. Πιθανώς να δουλεύετε τώρα κάποιο πλάνο μυστικά και να μην θέλετε να αποκαλύψετε σε κανένα τίποτε. Ακόμη είναι πιθανόν να σας απασχολήσει κάποιο μυστικό το οποίο βγαίνει στην επιφάνεια αυτές τις ημέρες κι αφορά εσάς ή σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επιρροή της σημερινής νέας Σελήνης είναι θετική για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας και μάλιστα μπορεί να σας κάνει και ιδιαίτερα κοινωνικούς στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Σημαντικό ρόλο φαίνεται να παίζει κάποιο φιλικό σας πρόσωπο. Κάποιος φίλος-η ίσως έχει να σας αποκαλύψει κάτι σημαντικό ή κάποιος συνεργάτης μπορεί να εμφανίζει μια πιο περίεργη συμπεριφορά και πιθανώς να έχετε μαζί του μια έντονη συνομιλία, μπορεί όμως στον αντίποδα να υπάρξει και κάποιο άλλο πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον που μπορεί να  σας βοηθήσει σε κάτι που θέλετε ή να σας προσφέρει μια ευκαιρία που ίσως σχετίζεται και με τα επαγγελματικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα Σελήνη στους Ιχθύς που πραγματοποιείται σήμερα το πρωί αφορά αποκλειστικά σχεδόν τα θέματα καριέρας και της επαγγελματικής κατεύθυνσης στο Ηλιακό ωροσκόπιο σας. Είναι πολύ πιθανόν να σας προτείνουν μια προαγωγή, μια καινούρια δουλειά ή μπορεί να αλλάζουν οι συνθήκες στην ήδη υπάρχουσα κι εσείς καλείστε να προσαρμοστείτε. Πιθανώς βέβαια να υπάρχει και μια δική σας ανάγκη να κάνετε τώρα μια αλλαγή σε επαγγελματικό επίπεδο ή να ψαχτείτε με μια νέα δουλειά.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ