Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Nα προσπαθούμε να διατηρούμε μια ισορροπία και ένα μέτρο και να μην καταφεύγουμε σε υπερβολές

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας...

Το Σάββατο ο Ερμής συναντά τον Δία σε όψη εξαγώνου δίνοντας μια ιδιαίτερα επικοινωνιακή υπόσταση  στη μέρα. Σε όψη τους παραπάνω πλανήτες συναντά και η Σελήνη το βράδυ του Σαββάτου, η οποία θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακο στον Υδροχόο.

Αυτή τη φορά φαίνεται πως λόγια, συναισθήματα και πράξεις μπορούν να συμβαδίσουν και να παράγουν κάτι ουσιαστικό. Σαφώς όπου συμμετέχει ο Δίας καλό είναι να προσπαθούμε να διατηρούμε μια ισορροπία και ένα μέτρο και να μην καταφεύγουμε σε υπερβολές.

ΚΡΙΟΣ

Ιδιαίτερα κοινωνικό το Σαββατοκύριακο για σας τους Κριούς αλλά προσέξτε σε ποιους αφιερώνετε χρόνο για να έχει ένα νόημα και για σας η επαφή με τους άλλους. Αν η κοινωνική σας ζωή χρειάζεται τονωτικές ενέσεις, αν σας έχουν λείψει οι συζητήσεις με τους φίλους σας, το Σάββατο είναι η κατάλληλη μέρα για να επικοινωνήσετε μαζί τους, να μοιραστείτε τις σκέψεις σας και να κάνετε πιο βαθιές συζητήσεις από αυτές που σας αγγίζουν συναισθηματικά. Είναι προτιμότερο να ασχοληθείτε με αυτούς που ξέρετε, αγαπάτε, έστω συμπαθείτε παρά να μπείτε σε διαδικασία γνωριμιών! 

ΤΑΥΡΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι το Σάββατο η Σελήνη προχωρώντας στον Υδροχόο κάνει να συγκρούονται μέσα σας η ανάγκη να ασχοληθείτε με τα σχέδια σας από τη μια και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα από την άλλη.  Καλύτερα όμως αρχικά να ασχοληθείτε με όσα «πρέπει» και υποσχεθείτε ότι τον ελεύθερο χρόνο σας θα τον αφιερώσετε στην οικογένεια, το σύντροφο, τα παιδιά και τους φίλους σας. Ακόμη το Σάββατο είναι μια μέρα που μπορεί να συζητάτε για επαγγελματικά θέματα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη κινείται σε γνώριμα ύδατα για το ζώδιο σας, στον φιλικό σας Υδροχόο και ξυπνάει μέσα σας την ανάγκη να «φύγετε», να ταξιδέψετε, να αλλάξετε παραστάσεις. Αν το έχετε προγραμματίσει ήδη, θα απολαύσετε ένα πολύ ωραίο γουηκέντ.

Αν όμως δεν έχετε τέτοια πλάνα ίσως από το να γκρινιάζετε να προσπαθήσετε να βρείτε εναλλακτικές δραστηριότητες που θα σας ευχαριστήσουν και γιατί όχι ίσως εντελώς απρογραμμάτιστα να κάνετε μια εκδρομή σε ένα άλλο μέρος για να αλλάξετε εικόνες και παραστάσεις. Σε κάθε περίπτωση απολαύστε μια μέρα χωρίς ιδιαίτερα θέματα. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ