Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Μπορεί να βγάζουμε συμπεράσματα πολύ γρήγορα και τα οποία πιθανώς δεν στηρίζονται τόσο πολύ στη λογική

Αναλυτικά τα άστρα...

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Τοξότη τις πρώτες πρωινές ώρες, αλλά από τις 03:06 μέχρι τις 07:00 το πρωί που θα περάσει στον Αιγόκερω θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας.

Η πιο σημαντική όψη της Τσικνοπέμπτης είναι η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο, που σε συνδυασμό με την Κρόνια Σελήνη στον Αιγόκερω δείχνει ακριβώς την αντίθετη διάθεση από αυτή που θα περιμέναμε να έχουμε. Φαίνεται ότι η πλανητική γεωμετρία δεν εναρμονίζεται με τα δικά μας σχέδια.

ΚΡΙΟΣ

Υπάρχουν μέρες που είναι γκρίζες και δεν εννοώ τις καιρικές συνθήκες, αλλά την ατμόσφαιρα και τη διάθεση της μέρας όπως η σημερινή, που ο Κρόνος (περιορισμοί, πειθαρχία, δύσκολες συνθήκες, φοβίες, απογοήτευση) έρχεται σε σύνοδο με τον ζωοδότη Ήλιο. Φυσικά και δεν περιμένουμε κάθε μέρα να είναι παράδεισος, απλώς τον τελευταίο καιρό είναι περισσότερες οι γκρίζες μέρες σε σχέση με αυτές που νιώθουμε ότι τα πράγματα είναι λαμπερά και αισιόδοξα. 

ΤΑΥΡΟΣ

Σε μια μέρα που η έμφαση είναι κυρίως στον τομέα της καριέρας, των υποχρεώσεων, προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι σε όλα όσα «πρέπει» να κάνετε και μη χάνετε πολύτιμο χρόνο. Ειδικά αν πρέπει να είστε έτοιμοι σε μια ασφυκτική προθεσμία ή έχετε ένα σημαντικό επαγγελματικό πόνημα για το οποίο πρέπει να δουλέψετε σκληρά και χωρίς βοήθειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο μπορεί να σας κάνει να νιώσετε αρκετά περιορισμένοι σήμερα στις επιθυμίες σας, στα πράγματα που θέλετε να κάνετε στην πορεία της ζωής σας κι ίσως αυτή τη στιγμή δεν βγαίνουν όπως τα σχεδιάζετε. Η Τσικνοπέμπτη είναι μέρα με υποχρεώσεις και ευθύνες. 

Αναλυτικά οι ημερήσεις προβλέψεις στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ