Παύλος Γκλύξμπουργκ - Μαρί Σαντάλ: Στην Αθήνα για το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου (φωτό - βίντεο)

Στην Ελλάδα βρίσκονται τις τελευταίες ώρες ο Παύλος και η σύζυγός του, Μαρί Σαντάλ

Στην Αθήνα έφτασαν την Τετάρτη ο Παύλος Γκλύξμπουργκ και η Μαρί Σαντάλ για το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου 

Η τελετή θα λάβει χώρα στην Μητρόπολη Αθηνών το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου και την επόμενη ημέρα θα γίνει το Τρισάγιο στο Τατόι.

Η οικογένεια του τέως βασιλιά έστειλε ανακοίνωση στα μέσα ενημέρωσης, όπου γνωστοποίησε ότι, σε αντίθεση με την κηδεία, δεν θα επιτραπεί η είσοδος στον Ιερό Ναό σε κανένα μέσο μαζικής ενημέρωσης.

Αυτήν τη φορά δε θα υπάρξουν αφίξεις γαλαζοαίματων όπως συνέβη στην κηδεία. Δίπλα στην Άννα Μαρία και τα πέντε παιδιά της θα βρεθεί η επίτιμη βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία και η μικρότερη αδερφή της, Ειρήνη, ενώ ανάμεσα στους συνολικά 250 καλεσμένους, είναι συμμαθητές και φίλοι του Κωνσταντίνου, πολλοί από τους οποίους δεν είχαν δώσει το παρών στην κηδεία του.

Ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ έφτασαν στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία γύρω στις 17:00 ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Live News του Mega τα παιδιά του ζευγαριού δεν θα παρευρεθούν στο μνημόσυνο.\ Μάλιστα είχε μαζί τους 4-5 μεγάλες βαλίτσες, κάτι που δείχνει πως πιθανότατα θα παραμείνει στην Αθήνα. 

 

 

Μετά το μνημόσυνο το πρωί του Σαββάτου η οικογένεια του τέως θα υποδεχτεί τους καλεσμένους της στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για ένα ευχαριστήριο καφέ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ