Ντενίζ Μπαλτσαβιά: Πέθανε η ηθοποιός σε ηλικία 91 ετών - Έπαιξε την ''γιαγιά της Ερατούς'' στους ''Ψίθυρους Καρδιάς''

Εκτός από τους «Ψίθυρους Καρδιάς» για ένα χρόνο κρατούσε τον ρόλο της «Θείας Ορτανσίας» στην τηλεοπτική σειρά «Εκείνες και εγώ»... 

 

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών η Ντενίζ Μπαλτσαβιά, η «σπουδαία ηθοποιός με τους αξέχαστους ρόλους» από τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις. Η μεγάλη ηθοποιός το τελευταίο διάστημα έμενε στο Σπίτι του Αγωνιστή.

Η ηθοποιός έγινε πασίγνωστη μέσα από τον ρόλο της στους ''Ψίθυρους Καρδιάς'' του Μανούσου Μανσουσάκη. Εκεί έκανε την γιαγιά της Ερατούς, την Ελένη.

Την είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή του στο facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος έγραψε:

«Το ΣΕΗ σήμερα θρηνεί μια μεγάλη αγωνίστρια του Σωματείου μας... Η Ντενίζ Μπαλτσαβιά η σπουδαία ηθοποιός με τους αξέχαστους ρόλους, η συνεπής οραματίστρια που με πάθος υπηρέτησε τα πιστεύω της για τον υγιή σοσιαλισμό, η αγωνίστρια του λαού και του κλάδου μας, η ένθερμη υποστηρίκτρια της ποιότητας, η φίλη, η γυναίκα με το αστείρευτο χιούμορ... Ένα αξιολάτρευτο πλάσμα υπόδειγμα εργατικότητας για τους νέους δεν είναι πια κοντά μας... Έφυγε στα 91 της... Καλό ταξίδι αγαπημένη μας Ντενίζ... Σ' ευχαριστούμε για όλα.»

Η ηθοποιός αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό για τους ρόλους της στις σειρές Ψίθυροι καρδιάς (1997), Εκείνες κι εγώ (1996), Οι μεν και οι δεν (1993), Οι φρουροί της Αχαϊας (1992).

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ