Η Αναστασία, η Ελευθερία, ο Απόστολος, ο Σπύρος: Το ΠΑΣΟΚ δεν αισθάνεται καλά & βρίσκει αγκαλιά στη ΝΔ…. (φωτό)

Λίγο πριν τις επικείμενες εκλογές

«Αγκαγλιά« στη ΝΔ βρίσκουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, λίγο πριν τις επικείμενες εκλογές

Ο Απόστολος Σπυρόπουλος -  συντονιστής των τομέων πολιτικής του ΠΑΣΟΚ και γιος του Ροβέρτου Σπυρόπουλου - ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ.

«Συστρατεύομαι στην προσπάθεια του Πρωθυπουργού για μια Ελλάδα σύγχρονη και ανταγωνιστική. Μια Ελλάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο στις διεθνείς εξελίξεις, που θα δίνει προοπτική στους νέους μας και θα παρέχει προστασία στους πιο αδύναμους» έγραψε σε σχετική του ανάρτηση.

Στην ΝΔ προσχωρεί και η Ελευθερία Φτακλάκη, με την ανακοίνωση του κόμματος να αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η διεθνολόγος με πλούσια θητεία στην τοπική αυτοδιοίκηση ως αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και σημαντική πολιτική δράση ως τομεάρχης νησιωτικής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ θα κατέβει υποψήφια στα Δωδεκάνησα.

Η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε επίσης την προσχώρηση του πρώην στελέχους του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Σπύρου Καρανικόλα, ο οποίος σε σχετική ανάρτηση έγραψε: «Ενώνω τις δυνάμεις μου σε ένα κοινό όραμα με τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, για μία Ελλάδα ακόμα πιο ισχυρή, μία Ελλάδα που μπορεί να πετύχει ακόμα μεγαλύτερα άλματα, μία Ελλάδα ευημερούσα για όλους».

Την παραίτησή της υπέβαλε και η Αναστασία Σιμητροπούλου με την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ να αναφέρει: « Η Αναστασία Σιμητροπούλου υπέβαλε την παραίτηση της από τη θέση της αναπληρώτριας Εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής για προσωπικούς λόγους. Την ευχαριστούμε για την πολύτιμη συμβολή της όλους αυτούς τους μήνες στη συλλογική προσπάθεια, την οποία θα συνεχίσει να στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις».

Σημειώνεται ότι η ίδια δήλωσε ότι η παραίτησή της έχει να κάνει με προσωπικούς λόγους.

Από πλευράς του το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, μέσω του Γραφείου Τύπου του κόμματος, έκανε λόγο για επικοινωνιακά πανηγύρια που δείχνουν το πολιτικό ήθος του κ. Μητσοτάκη. «Πρωταγωνιστεί στην εξαχρείωση του δημοσίου βίου, για άλλη μια φορά μετά τις υποκλοπές, συνεχίζοντας την οικογενειακή του παράδοση. Tώρα εξηγείται στον ελληνικό λαό, γιατί άνθρωποι που ουδέποτε είχαν ανακηρυχθεί υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, βαφτίζονταν ως "υποψήφιοι" από τους μιντιακούς βραχίονες της Νέας Δημοκρατίας» τόνισε. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ