Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η ανάγκη για επικοινωνία και εξωστρέφεια θα είναι πιο έντονη

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα;

Το Σαββατοκύριακο έρχεται με ορμή καθώς ο Ερμής, ρυθμιστής της καθημερινότητας μας και κυβερνήτης όλων των δοσοληψιών, «ξεκολλάει» από τον Αιγόκερω που ήταν για πολύ καιρό και προχωρά στον Υδροχόο το Σάββατο 11/02.

Η ανάγκη για επικοινωνία και εξωστρέφεια θα είναι πιο έντονη με αυτή του τη θέση, ενώ πιο εύκολα θα μπορούμε να συνεργαστούμε με τους άλλους και να βλέπουμε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων. Σήμερα η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο του Ζυγού σχηματίζοντας αρχικά τρίγωνο με τον Ήλιο και μετά με τον Κρόνο, βοηθώντας να έχουμε μια πιο πρακτική προσέγγιση στα πράγματα.

Τελευταία της όψη θα είναι το τετράγωνο με τον Πλούτωνα και στις 18:42 θα περάσει σε φάση κενής πορείας μέχρι τις 20:34 που θα περάσει στον Σκορπιό. Την Κυριακή θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της μέρας στο ζώδιο του Σκορπιού χωρίς αξιόλογες όψεις.

ΚΡΙΟΣ

Το Σάββατο είναι πιο απαιτητικό, καθώς η Σελήνη μέχρι το βράδυ θα βρίσκεται απέναντι σας στον Ζυγό. Ταυτόχρονα το εξάγωνο του κυβερνήτη σας Άρη με τον Χείρωνα στο ζώδιο σας μπορεί να φέρει στην επιφάνεια κάποιες «πληγές» του παρελθόντος. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι πρέπει να υπομένετε τα πάντα μόνοι σας. Άλλωστε ό,τι μοιραζόμαστε με τους άλλους μας βαραίνει λιγότερο. Από σήμερα περνά άλλωστε ο Ερμής σε μια τυχερή θέση για το δικό σας ωροσκόπιο.

Μια θέση εξωστρέφειας και συνέργειας στο ζώδιο του Υδροχόου! Από δω και κάτω μπορεί να συμπράξετε πιο εύκολα με φίλους ή συνεργάτες προκειμένου να υλοποιήσετε κάποιο στόχο σας. Από την άλλη φαίνεται ότι θα γίνετε πιο ενεργοί στον χώρο του διαδικτύου. Μόνο που εκεί πρέπει να προσέξετε τις υπερβολές στην έκθεση σας. Οι φίλοι και οι συνεργάτες θα είναι πιο πρόθυμοι να σας στηρίξουν μέχρι τις αρχές Μαρτίου και κυρίως να σας καταλάβουν. Η Κυριακή είναι πιο κλειστή στην επιρροή της και ταυτόχρονα μπορεί να σας πιάνουν κάποια άγχη για τις επαγγελματικές και οικονομικές σας δραστηριότητες.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σάββατο έρχεται με θέματα που σας απασχολούν καθημερινά κυρίως σε θέματα εργασίας. Από σήμερα όμως ο Ερμής προχωρά στον τομέα της καριέρας για το Ηλιακό σας ωροσκόπιο κι έτσι μέχρι τις 02/03 που ο Ερμής θα βρίσκεται στον Υδροχόο, θα ασχοληθείτε περισσότερο με την επαγγελματική σας κατάσταση. Θα ψάξετε ίσως να διευρύνετε τον κύκλο εργασιών της επιχείρησης σας, νέους πελάτες αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, ή μπορεί να έχετε αλλαγές σε θέματα δουλειάς.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι η βιασύνη και οι υπερβολές. Μην παθιάζεστε υπερβολικά με αυτό που πιστεύετε ότι πρέπει να γίνει και ακούστε και τις προτάσεις ή ιδέες των άλλων. Η συνέργεια και η συνεργασία θα είναι πολύ πιο βοηθητικός παράγοντας στη ζωή σας! Η Σελήνη το βράδυ του Σαββάτου θα προχωρήσει στον Σκορπιό δίνοντας έναν αέρα εξωστρέφειας, ο οποίος θα διατηρηθεί και στη διάρκεια της Κυριακής καθώς η Σελήνη θα παραμείνει στο ίδιο ζώδιο. Πιθανώς να έχετε κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις, ενώ θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα σχέσεις και συνεργασίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το να πείτε αυτό που σκέφτεστε χωρίς να αυτολογοκρίνεστε δεν ήταν ποτέ πρόβλημα για σας τους Διδύμους, αλλά το προηγούμενο διάστημα ακόμη κι αυτό σας το προτέρημα είχε αποδυναμωθεί με τον πολύ εσωτερικό Ερμή στον Αιγόκερω. Από το Σάββατο όμως, περνώντας ο κυβερνήτης σας Ερμής σε ένα φιλικό ζώδιο του αέρα προς το δικό σας, αρχίζει η εποχή της εξωστρέφειας. Συζητήσεις, επαφές, εξερεύνηση των δυνατοτήτων σας τόσο σε θέματα δουλειάς όσο και σπουδών θα ευνοηθούν ιδιαίτερα από την νέα συνθήκη του Ερμή στον Υδροχόο. Ίσως μάλιστα συζητήσετε και για κάποιο επιχειρηματικό σχέδιο που έχετε καιρό στο μυαλό σας.

Οι ιδέες θα έρχονται πιο εύκολα και δεν θα βλέπετε την ώρα να τις μοιραστείτε. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να βιάζεστε και να παίρνετε αποφάσεις χωρίς να έχετε εξερευνήσει όλες τις πτυχές αυτού που επιχειρείτε. Από το βράδυ του Σαββάτου η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού και σε όλη τη διάρκεια της Κυριακής ωθεί την προσοχή σας σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης, αλλά και σε θέματα πρακτικά των υποχρεώσεων και της δουλειάς σας.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ