Βίντεο που κόβουν την ανάσα! Η στιγμή που διασώζονται δύο μικρά παιδιά μετά τον σεισμό στην Τουρκία - Σκληρές εικόνες!

Σπαράζουν καρδιές από το δράμα που ζει η Τουρκία μετά τον σεισμό! 

Αυξάνεται δραματικά ο αριθμός των νεκρών από τον ισχυρότατο σεισμό στην Τουρκία.

Ο αντιπρόεδρος της Τουρκίας Φουάτ Οκτάι δήλωσε σήμερα ότι ο αριθμός των νεκρών από τους σεισμούς που έπληξαν τη Νοτιοανατολική Τουρκία αυξήθηκε σε 3.419, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των ανθρώπων που σκοτώθηκαν στην Τουρκία και στη Συρία σε πάνω από 5.000.

Δύο παιδάκια εντοπίστηκαν και ανασύρθηκαν ζωντανά μέσα από τα ερείπια στην Τουρκία,

Συγκλονιστικές σκηνές διαδραματίζονται στις περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας,  που χτυπήθηκαν αλύπητα από τα φονικά Ρίχτερ.

Ο απολογισμός των νεκρών συνεχώς αυξάνεται με τις εκτιμήσεις να είναι αποθαρρυντικές καθώς αναμένεται ακόμη πιο δραματική αύξηση των θυμάτων όσο θα συνεχίζονται οι επιχειρήσεις διάσωσης στα συντρίμμια.

Δύο παιδάκια εντοπίστηκαν και ανασύρθηκαν ζωντανά μέσα από τα ερείπια στην Τουρκία, όπου οι διασώστες δίνουν τιτάνιο αγώνα για την ανεύρεση επιζώντων.

Δείτε τα βίντεο – Προσοχή σκληρές εικόνες

 

 

 

 

Έναν 50χρονο και ένα κοριτσάκι διέσωσε η ελληνική ΕΜΑΚ στην πόλη Χατάι

Δείτε επίσης: Σεισμός στην Τουρκία: Η στιγμή που η ελληνική ΕΜΑΚ ανασύρει την 6χρονη από τα συντρίμμια – Κλαίνε οι διασώστες, δείτε το βίντεο

Έναν 50χρονο και ένα κοριτσάκι διέσωσε η ελληνική ΕΜΑΚ στην πόλη Χατάι και συνεχίζει τις προσπάθειες διάσωσης και άλλων.

Τα μέλη των ομάδων διάσωσης συνέχισαν σήμερα, Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023, τις επιχειρήσεις έρευνας, μία ημέρα μετά τον ισχυρό σεισμό, του οποίου ο απολογισμός των νεκρών ξεπερνά αυτή τη στιγμή τους 5.000 στη νοτιοανατολική Τουρκία και τη βόρεια Συρία, σε μια πραγματική μάχη απέναντι στον χρόνο και τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ