Φωτογραφίες από την πτώση του F-4: Άκαρπες οι έρευνες για τους δύο πιλότους – Δεν είναι αισιόδοξα τα μηνύματα

Ο χρόνος που έχει περάσει από την πτώση του αεροσκάφους και το γεγονός ότι οι έρευνες δεν έχουν αποτέλεσμα οδηγούν στο χειρότερο συμπέρασμα

Στη δημοσιότητα ήρθαν οι πρώτες εικόνες από τα συντρίμμια του F-4 της Πολεμικής Αεροπορίας που κατέπεσε λίγο πριν τις 10:30 το πρωί της Δευτέρας (30/1) στον θαλάσσιο χώρο νότια του αεροδρόμιο της Ανδραβίδας.

Οι πληροφορίες για τους χειριστές κάνουν λόγο ότι δεν πρόλαβαν να το εγκαταλείψουν, εκτελούσαν «χαμηλή ναυτιλία», πτήση, δηλαδή, με κατώτατο όριο τα 300 πόδια.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, ευρισκόμενος στην Ολομέλεια της Βουλής στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου αναφέρθηκε στην πτώση του μαχητικού αεροσκάφους εκφράζοντας την ευχή να έχουν θετική κατάληξη οι έρευνες εντοπισμού και διάσωσης των δύο πιλότων.

Διαβάστε ακόμα

Έπεσε μαχητικό F-4 στη θάλασσα νότια της Ανδραβίδας – Ξεκίνησε επιχείρηση έρευνας για τους δύο πιλότους

«Είναι εξαιρετικά δύσκολη ημέρα για οικογένεια των Ενόπλων Δυνάμεων και για όλη την χώρα. Εξελίσσεται γιγάντια επιχείρηση έρευνας και διάσωσης και οι σκέψεις, οι ευχές και προσευχές μας είναι με πιλότους μας και τις οικογένειές τους. Ελπίζω σύντομα οι έρευνες να ολοκληρωθούν με θετική κατάληψη» είπε χαρακτηριστικά.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τα συντρίμμια του F-4

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ