Made in Greece η RCH Automotive: Ο Ηλίας Γαγανέλης φτιάχνει στην Πιερία εκπληκτικές Porsche ρέπλικες – Έχει πελάτες σε όλο τον κόσμο (φωτό - βίντεο)

Το eirinika επισκέφθηκε την RCH Automotive και τον Ηλία Γαγανέλη με τον γιο του, στο εντυπωσιακό υπόστεγο των δημιουργιών τους. 

Με προτίμηση στην ανασύνθεση παλιών Porsche, ο κύριος Ηλίας Γαγανέλης, επέστρεψε από τη Γερμανία για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Οι ρέπλικες της RCH Automotive είναι περιζήτητες από μανιώδεις συλλέκτες vintage αυτοκινήτων. 

 

 

Έχει πελάτες κυρίως από την Γερμανία, αλλά και από την Ιταλία, τη Γαλλία, την Ελβετία, την Αγγλία, τις ΗΠΑ , την  Αυστρία και  το Κάιρο.

Ο καθένας θέλει την ''Porsche'' του με διαφορετικό χρώμα και αξεσουάρ. 

 

 

Όταν το eirinika βρέθηκε εκεί, φωτογραφήθηκε σε ένα διθέσιο σπορ vintage Porsche, σε μία εξαίσια απόχρωση του μπλε ραφ. 

 

 

Ο ευφάνταστος Made in Greece κατασκευαστής αυτοκινήτου - που δηλώνει έτοιμος και για ηλεκτρικά - προετοίμαζε μία κίτρινη, μία λευκή, μία γκρι και μία κυπαρίσσι - ιριδίζουσα Porsche. 

 

 

 

 

 

 

Πρόσφατα μάλιστα, προσκλήθηκε και ως VIP επισκέπτης και εκθέτης στην παγκόσμια έκθεση αυτοκινήτου, που από την Γενεύη μεταφέρθηκε στο Κατάρ.

Ο ίδιος λέει: ''Χαίρομαι που ο γιος μου, παρά τις άπειρες αντιξοότητες που αντιμετωπίζω χρόνια τώρα, για να κρατάω αυτήν την επιχείρηση, θα με διαδεχθεί, αφού δόξα τω Θεώ του αρέσει να κατασκευάζει τις old fashioned καλλονές μου''. 

 

 

Ο Σωκράτης Γαγανέλης είπε στην Ειρήνη Νικολοπούλου ότι: ''παθιάζομαι και εγώ με αυτά τα αυτοκίνητα, αφού από μικρό παιδάκι με έπαιρνε η μαμά από το χέρι και με έφερνε να δω τι φτιάχνει εδώ στο υπόστεγο ο πατέρας μου. Ήταν φυσικό να ακολουθήσω τον ίδιο δρόμο. 

Ποιος θα φανταζόταν, στη μέση του πουθενά έξω από την Κατερίνη, ένας πολυμήχανος Έλληνας πρώην μετανάστης στη Γερμανία, να βάλει στόχο ζωής μία τόσο πρωτότυπη επιχείρηση. Και να που τα κατάφερε! 

 

 

Η φιλοσοφία της εταιρείας

Η εμπειρία τους προέρχεται από 34 χρόνια συνεχούς παρουσίας και ενασχόλησης με τον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας

Φωτό από: replicarhellas.com

Η βασική φιλοσοφία από το πρώτο έως το τελευταίο στάδιο της εργασίας που τους ανατίθεται είναι η συνέπεια και η παραγωγή ενός άριστου αποτελέσματος με κύριο πρωταγωνιστή και αποδέκτη τον πελάτη και την πιο συμφέρουσα επιλογή για αυτόν.

 

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η κατασκευή των αυτοκινήτων γίνεται εδώ στην Ελλάδα, από την αρχή μέχρι το τελικό στάδιο, χωρίς τη χρήση έτοιμου κιτ από το εξωτερικό.

 

 

 

 

“Είμαι Έλληνας και θέλω να παραμείνω στην Ελλάδα” , είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του στο 4troxoi.gr. ''Το πρώτο αυτοκίνητο ξεκίνησα μόνος μου να το σχεδιάζω, να κόβω καλούπια και πουλήθηκε στην Γερμανία, σε κάποιον χειρούργο!''. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ