Lisa Marie Presley: Πέθανε από ανακοπή καρδιάς το μοναδικό παιδί του Έλβις, σε ηλικία 54 ετών - Η απώλεια του γιου της που την συγκλόνισε

Πέθανε από ανακοπή καρδιάς όπως ο πατέρας της Έλβις. 

Η τραγουδίστρια Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, η μοναχοκόρη του αείμνηστου Έλβις Πρίσλεϊ και της Πρισίλα Πρίσλεϊ, πέθανε την Πέμπτη, λίγες ώρες μετά τη νοσηλεία της σε νοσοκομείο μετά από ανακοπή καρδιάς, δήλωσε η μητέρα της.

Ήταν 54 ετών.

"Η Πρισίλα Πρίσλεϊ και η οικογένεια Πρίσλεϊ είναι συγκλονισμένοι και συντετριμμένοι από τον τραγικό θάνατο της αγαπημένης τους Λίζα Μαρί", ανέφερε η Πρισίλα Πρίσλεϊ στην ανακοίνωση, που δόθηκε στο CNN από εκπρόσωπό της.

 

 

 

 

"Είναι βαθύτατα ευγνώμονες για την υποστήριξη, την αγάπη και τις προσευχές όλων και ζητούν να ηρεμία κατά τη διάρκεια αυτής της πολύ δύσκολης περιόδου". 

Η Lisa Marie Presley είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο νωρίτερα μέσα στην ημέρα, δήλωσε η μητέρα της στο Instagram.

"Παρακαλούμε να έχετε αυτήν και την οικογένειά μας στις προσευχές σας", ανέφερε τότε η δήλωσή της. Το TMZ ήταν το πρώτο που μετέδωσε την είδηση της νοσηλείας της Lisa Marie Presley στο νοσοκομείο.

Η Λίζα Μαρί Πρίσιλα ήταν η κληρονόμος της επιχείρησης Elvis Presley Enterprises, όμως, πούλησε το μεγαλύτερο μέρος των μετοχών της σε εταιρεία επενδύσεων και διαχείρισης κεφαλαίων το 2005.

 

 

 

 

 

 

Διατήρησε τον έλεγχο της Graceland, ιδιοκτησίας στο Μέμφις (Τενεσί) που ανήκε στον πατέρα της και όπου βρέθηκε ο διάσημος τραγουδιστής χωρίς τις αισθήσεις του τον Αύγουστο του 1977, προτού μεταφερθεί σε νοσοκομείο όπου ο θάνατός του αποδόθηκε σε καρδιακή ανακοπή.

Η Lisa Marie Presley εθεάθη πρόσφατα το βράδυ της Τρίτης στα Golden Globes , τα οποία παρακολούθησε με τη μητέρα της για να υποστηρίξει την ταινία του Baz Luhrmann "Elvis", για τον εκλιπόντα πατέρα της.

 

 

 

 

Δύο ημέρες πριν τον θάνατό της είχε πάει στις Χρυσές Σφαίρες και παραπατούσε

Η παρουσία της 54χρονης κόρης του βασιλιά του ροκ εν ρολ χαρακτηρίστηκε από πολλά διεθνή ΜΜΕ «ασταθής», καθώς εμφανίστηκε να παραπατά. 

 

 

Σε ένα από τα βίντεο, που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, φαίνεται η Λίσα Μαρί Πρέσλεϊ (Lisa Marie Presley) να μιλά σε έναν δημοσιογράφο για την ταινία που αφορά την ζωή του πατέρα της και να ζητά από τον 80χρονο μάνατζερ, Τζέρι Σέλινγκ, που την συνοδεύει να του κρατήσει το χέρι.

Παρά την ξαφνική αδιαθεσία που είναι εμφανής στο βίντεο, η 54χρονη προσπάθησε να συνεχίσει τη συνέντευξη. 

Σε ένα άλλο βίντεο, που έφερε στη δημοσιότητα η New York Post, φαίνεται η Λίσα Μαρί Πρέσλεϊ (Lisa Marie Presley) να περπατά στο πλευρό του ηθοποιού Όστιν Μπάτλερ με την αστάθειά της να είναι εμφανής.

 

 

Δείτε επίσης: Αυτοκτόνησε ο εγγονός του Έλβις Πρίσλεϊ – Συντετριμμένη η Λίζα Μαρί για το τέλος του 27χρονου πρωτότοκου γιου της (Φωτό)

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Η τραγική απώλεια του γιού της 

Με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας για τη ζωή και την καριέρα του «βασιλιά του ροκ εντ ρολ» τον Μάιο του 2022, η κόρη του Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ αναφέρθηκε στην τραγική απώλεια του πρωτότοκου γιου της Μπέντζαμιν Κίου (Benjamin Keough), το 2020, σε μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

 

Ξεκίνησε το μήνυμά της εξηγώντας την απουσία της από τα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στη συνέχεια περιέγραψε τα συναισθήματα που βίωσε μετά την αυτοκτονία του γιου της.

«Δεν έχω αναρτήσει εδώ και αρκετό καιρό, γιατί πραγματικά δεν υπάρχουν πολλά να πω, καθώς θρηνώ και θα θρηνώ για πάντα την απώλεια του γιου μου», ανέφερε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ