Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Κάτια Δανδουλάκη: «Όταν σταμάτησα τη συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη, δεν σκέφτηκα τίποτα, σκέφτηκε η ψυχή μου» είπε η ηθοποιός (βίντεο)

Η Κάτια Δανδουλάκη έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αρχικά, εξήγησε τον λόγο που ποτέ προηγουμένως δεν είχε αναφερθεί στον συνάδελφό της και τις καταγγελίες εις βάρος του.

«Πάντα είχα ενδιαφέρον για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, αλλά ποτέ δεν μίλησα και καταλαβαίνετε γιατί. Έπρεπε να μιλήσω εκεί που έπρεπε να μιλήσω. Θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη και να γίνει μια κάθαρση σωστή για όλους», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, γιατί τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά, όταν τα έχεις ζήσει και ξέρεις πώς έχουν γίνει. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, θα υπάρξει κάθαρση», συμπλήρωσε.

Τέλος, εξήγησε πως μόλις σταμάτησε τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ήξερε αμέσως τι έπρεπε να κάνει και φρόντισε να μην το καθυστερήσει.

«Γνωρίζαμε μέχρι ενός ορισμένου σημείου, το πέραν του σημείου δεν το γνωρίζαμε. Όταν σταμάτησα τη συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη, δεν σκέφτηκα τίποτα, σκέφτηκε η ψυχή μου. Είπα ότι αυτό έπρεπε να σταματήσει και το σταμάτησα», σημείωσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ