Τα υπέροχα γυαλιά Missoni! Δείτε όλη τη νέα συλλογή για ηλίου και μυωπίας (φωτό)

Ένας φόρος τιμής στη λεπτή θηλυκότητα της γυναίκας Missoni

Η MISSONI παρουσιάζει τη Συλλογή Γυαλιών Φθινόπωρο/Χειμώνα 2022, η οποία σχεδιάστηκε, παράγεται και διανέμεται σε συνεργασία με τη Safilo, τον παγκόσμιο ηγέτη στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διανομή γυαλιών ηλίου, οράσεως, αθλητικών και άλλων προϊόντων.

Η νέα συλλογή γυαλιών ηλίου και οράσεως αντικατοπτρίζει το αυθεντικό DNA της MISSONI, μεταφρασμένο στην κορυφαία ποιότητα των υλικών, τη μοναδική χρωματική παλέτα και τη γιορτή των ξεχωριστών υφών της.

Η σύγχρονη κομψότητα της νέας συλλογής γυαλιών, που αντικατοπτρίζεται από εκλεπτυσμένα σχέδια και εξαιρετική δεξιοτεχνία, είναι ένας φόρος τιμής στη λεπτή θηλυκότητα της γυναίκας Missoni, που μεταδίδεται από υπερμεγέθη τετράγωνα ή γεωμετρικά σχήματα, κατασκευασμένα με καινοτόμες τεχνολογίες.

Τα χαρακτηριστικά πλεκτά μοτίβα γραφικών της Missoni – όπως το ZIG-ZAG – είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα των νέων μοντέλων γυαλιών από acetate, που ενισχύονται από την ενσωμάτωση αυθεντικών υφασμάτων Missoni στους σκελετούς ή με καινοτόμες πολύπλευρες ερμηνείες.

«MISSONI FABRIC» MIS 0103/S ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ

Τετράγωνα γυαλιά ηλίου σε έντονο acetate, εμπλουτισμένα με αυθεντικά υφάσματα Missoni που ενσωματώνονται επιδέξια στους βραχίονες ή στη μετώπη, χάρη σε μια εξαιρετική διαδικασία κατασκευής ιταλικής προέλευσης.

Οι βραχίονες διαθέτουν εμβληματικό σχήμα μισού ZIG-ZAG.

Ζωντανή χρωματική παλέτα: δαμασκηνί με ύφασμα Missoni στους βραχίονες και καφέ ντεγκραντέ φακούς, μπεζ με ύφασμα Missoni μπροστά και καφέ ντεγκραντέ φακούς, κερασί με ύφασμα Missoni μπροστά και καφέ ντεγκραντέ φακούς, γκρι με σχέδιο Missoni μπροστά και ροζ φακούς, μαύρο με Missoni ύφασμα στους βραχίονες και σκούρο γκρι φακούς.

«MISSONI FABRIC» MIS 0104 ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ

Τετράγωνο μοντέλο οράσεως εμπλουτισμένο με αυθεντικά υφάσματα Missoni που ενσωματώνονται επιδέξια στους βραχίονες ή στη μετώπη, χάρη σε μια εξαιρετική διαδικασία κατασκευής ιταλικής προέλευσης.

Οι βραχίονες διαθέτουν επίσης εμβληματικό σχήμα μισού ZIG-ZAG.

Ζωντανή χρωματική παλέτα: καφέ με ύφασμα Missoni στους βραχίονες, γκρι με ύφασμα Missoni στους βραχίονες, μωβ με ύφασμα Missoni στους βραχίονες, κερασί με ύφασμα Missoni στους βραχίονες, μαύρο με ύφασμα Missoni στους βραχίονες.

«MISSONI CUSPIDI» MIS 0111/S ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ

Τολμηρά ορθογώνια γυαλιά ηλίου που χαρακτηρίζουν τον τέλειο συνδυασμό πολυεπίπεδων επιφανειών με διαφανείς αποχρώσεις, προσθέτοντας μια αίσθηση ελαφρότητας.

Οι βραχίονες εξατομικεύονται από μια άκρη με εμβληματικό σχήμα μισού ZIG-ZAG και από τον μεταλλικό πυρήνα διακοσμημένο με μοτίβα ZIG-ZAG με λέιζερ, διακριτικά ορατό μέσα από τις διαφανείς αποχρώσεις.

Οι χρωματικές παλέτες περιλαμβάνουν τους εκλεπτυσμένους τόνους του καφέ ριγέ horn με καφέ φακούς, Havana με καφέ ντεγκραντέ φακούς, μπλε/μωβ horn με σκούρο μπλε φακούς, μαύρο με σκούρο γκρι φακούς.

«MISSONI CUSPIDI» MIS 0113/S ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ

Τολμηρά και υπερμεγέθη εξαγωνικά γυαλιά ηλίου που διαθέτουν ένα τέλειο μείγμα πολυεπίπεδων επιφανειών με ανοιχτόχρωμες διαφανείς αποχρώσεις, προσθέτοντας μια αίσθηση ελαφρότητας.

Οι βραχίονες εξατομικεύονται από μια άκρη με εμβληματικό σχήμα μισού ZIG-ZAG και από τον μεταλλικό πυρήνα διακοσμημένο με μοτίβα ZIG-ZAG με λέιζερ, διακριτικά ορατό μέσα από τις διαφανείς αποχρώσεις.

Οι χρωματικές παλέτες περιλαμβάνουν τους εκλεπτυσμένους τόνους του Havana/γκρι με σκούρο γκρι φακούς, Havana με καφέ ντεγκραντέ φακούς, καφέ ριγέ horn με καφέ ντεγκραντέ φακούς, μαύρο με σκούρο γκρι φακούς.

Δείτε όλα τα υπέροχα γυαλιά της Missoni στο κεντρικό SLLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ