Η πριγκίπισσα Σαρλίν στις ΗΠΑ με στυλάτο outfit - Η πιο… σπάταλη royal του 2022 - φόρεσε 105 νέα συνολάκια - Πόσα ξόδεψε; (φωτό)

Ποιες την ακολουθούν;

Με ανεβασμένη διάθεση η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό, που ταξίδεψε πρόσφατα μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Αλβέρτο στις ΗΠΑ.

Η 44χρονη πρώην πρωταθλήτρια της κολύμβησης μπορεί να πέρασε μεγάλο μέρος του 2021 στη Νότια Αφρική - λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετώπισε - ωστόσο πλέον έχει επιστρέψει δυναμικά στη δημόσια ζωή.

Το πριγκιπικό ζεύγος του Μονακό βρέθηκε στις ΗΠΑ με αφορμή την ολοκλήρωση του παγκοσμίου φήμης Aquatic Center στο Φορτ Λόντερντεϊλ.

Για την περίσταση λοιπόν η Σαρλίν επέλεξε ένα σικάτο σύνολο και συγκεκριμένα μία μαύρη μακρυμάνικη μπλούζα ζιβάγκο, συνδυασμένη με εμπριμέ φούστα Longchamp.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hshprincealbertii

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hshprincealbertii

Πριν λίγο καιρό η πριγκίπισσα Σαρλίν είχε μιλήσει στην τοπική εφημερίδα Monaco Matin για την περιπέτεια της υγείας της, που την κράτησε για 11 ολόκληρους μήνες μακριά από την οικογένειά της.

«Θα ήθελα πρώτα να σας πω ότι αισθάνομαι πολύ καλύτερα σήμερα από ό,τι τα τελευταία χρόνια. Νιώθω λιγότερο πόνο και πολύ περισσότερη ενέργεια. Συνεχίζω να αναρρώνω, να εξισορροπώ τον εαυτό μου. Θα πάρει ακόμα χρόνο, αλλά είμαι χαρούμενη. Η οικογένειά μου και αυτοί που αγαπώ είναι ο βράχος μου. Προσεγγίζω το μέλλον, βήμα προς βήμα, μια μέρα τη φορά» είχε αναφέρει η 44χρονη royal προσθέτοντας για τα παιδιά τους: 

«Με τον σύζυγό μου όταν πρόκειται να πάμε σε μια εκδήλωση, τους εξηγούμε ποια είναι η φύση αυτού του γεγονότος, αυτής της τελετής. Τους αρέσει να μας συνοδεύουν και οι τέσσερις μας απολαμβάνουμε να τα κάνουμε αυτά μαζί. Είναι ακόμα μικρά, συνεχίζουν να παρατηρούν, να μαθαίνουν, πριν αισθανθούν όλο αυτό ως κάτι το φυσιολογικό».

Και είχε αναφέρει ακόμα για τον πρίγκιπα Ζακ και την πριγκίπισσα Γκαμπριέλα ότι: «Αγαπούν και προστατεύουν ο ένας τον άλλον και μοιράζονται μια τεράστια καλοσύνη μεταξύ τους. Είναι ένας μάλλον μοναδικός δεσμός πρέπει να πω, και βλέπω αυτή την ιδιαιτερότητα που μοιράζονται τα δίδυμα».

Πριγκίπισσα Σαρλίν - η πιο.... σπάταλη royal

Όταν λέμε ότι η πριγκίπισσα Σαρλίν έχει επιστρέψει δυναμικά το εννοούμε!

Όπως αναφέρει το Tatler, σύμφωνα με το βασιλικό ιστολόγιο μόδας UFO No More, η 44χρονη σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις royals που ξόδεψαν τα περισσότερα χρήματα μέσα στο 2022 για να ντυθούν.

Η ίδια φέρεται να εμφανίστηκε μέσα στη χρονιά με σχεδόν 105 νέα συνολάκια, ξοδεύοντας περίπου €739,541.52. Κάθε κομμάτι φέρεται να κοστίζει κατά μέσο όρο 11.377,56 δολάρια.

Και μπορεί το 2021 να έμεινε «εκτός», ωστόσο το 2022 την είδαμε να φοράει δημιουργίες από πασίγνωστα brand πολυτελείας όπως Prada, Lanvin και Terrence Bray.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cofre Real (@cofrereal)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hshprincealbertii

Μετά την Σαρλίν ακολουθεί η «δική» μας πριγκίπισσα Μαρία-Ολυμπία η οποία φέρεται να ξόδεψε περίπου 228,930.52 δολάρια.

Τρίτη στην λίστα του UFO No More είναι η πριγκίπισσα της Ουαλίας η οποία φόρεσε 204 νέα κομμάτια μέσα στο 2022, με συνολικό κόστος 217,310.46 δολάρια. Η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε μεταξύ άλλων με δημιουργίες από διάσημους οίκους όπως ο Erdem και ο Burberry, αλλά και με ρούχα από φθηνότερες μάρκες, όπως τα ZARA. 

Έχει επίσης γίνει πρωταθλήτρια της βιώσιμης μόδας τα τελευταία χρόνια, επιλέγοντας να ξαναφορέσει ορισμένα από τα ρούχα της ή ακόμα και να δανειστεί κάποιο κομμάτι, όπως έκανε στα φετινά Earthshot. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ