Βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας: Η πρώτη εμφάνιση της χρονιάς - Μάξι κόκκινο φόρεμα και μαύρη κάπα με γουνάκι (φωτό & βίντεο)

Επέστρεψε στα καθήκοντά της

Οι διακοπές τελείωσαν για την βασίλισσα Λετίσια η οποία επέστρεψε στα καθήκοντα της,

Την Παρασκευή η 50χρονη πρώην δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων μαζί με τον βασιλιά Φελίπε τίμησαν τους εορτασμούς της Pascua Militar, που διοργανώνεται κάθε χρόνο την ημέρα των Θεοφανείων. Το «Στρατιωτικό Πάσχα» σηματοδοτεί την έναρξη της στρατιωτικής χρονιάς στη χώρα. 

Φωτογραφίες: EFE POOL/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Για την περίσταση η μητέρα της πριγκίπισσας Λεονόρ και της πριγκίπισσας Ινφάντα Σοφίας «ανακύκλωσε» ένα μάξι, κόκκινο φόρεμα με δαντελένιες λεπτομέρειες, που φέρει την υπογραφή του Μαδριλένου Felipe Varela.

Το look της ολοκληρώθηκε με μίαα μαύρη κάπα Carolina Herrera, που έχει γουνάκι στο πάνω μέρος και την οποία έχει ξαναφορέσει.

Τα παπούτσια της ήταν από το brand Magrit, ενώ φορούσε ακόμα ένα ζευγάρι σκουλαρίκια Gold & Roses, με διαμάντια και ρουμπίνια. 

Σύμφωνα με το parismatch.com το βασιλικό ζεύγος υποδέχτηκε στην Plaza de la Almudena, ο Πρόεδρος της Ισπανίας Pedro Sanchez και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η τελετή  στην Plaza de la Armeria (η πλατεία του Arsenal).  

Μετά ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίσια παρέθεσαν δεξίωση στο παλάτι. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ