United Cup: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κράτησε «ζωντανή» την Ελλάδα - «Μαζί το κερδίσαμε παιδιά» (βίντεο)

Κατάφερε να νκήσει μετά 2 ώρες και 35 λεπτ, με  4-6,7-6,6-3 τον Ματέο Μπερετίνι

 Ο Στέφανος Τσιτσιπάς χρειάστηκε να κάνει ανατροπή, δυσκολεύτηκε πολύ, αλλά τελικά κατάφερε να νκήσει μετά 2 ώρες και 35 λεπτά , με  4-6,7-6,6-3 τον Ματέο Μπερετίνι στην Ken Rosewall Arena, κρατώντας «ζωντανή» την Ελλάδα στην υπόθεση πρόκριση για τον τελικό του United Cup - απέναντι στις ΗΠΑ -, μειώνοντας σε 1-2 με την Ιταλία. 

 Ο Έλληνας τενίστας, αν και βρέθηκε πίσω στα σετ, κατάφερε να κερδίσει για τρίτη φορά σε ισάριθμες συναντήσεις τον  Μπερετίνι στον ημιτελικό του νέου τουρνουά στο Σίδνεϊ, συνεχίζοντας αήττητος στη διοργάνωση.

Ενθουσιασμένος ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τη νίκη του θέλησε να «μοιραστεί» την επιτυχία με την υπόλοιπη ομάδα και τους φιλάθλους. 

«Χρειαζόμουν κάθε μέλος της ομάδας να με ανεβάσε. Τι υπέροχη ατμόσφαιρα εδώ έξω, μου αρέσει. Δεν έχω λόγια. Συγχαρητήρια σε όλους εσάς. Μαζί το κερδίσαμε παιδιά», τόνισε ο τενίστας μετά την αναμέτρηση.

 «Έπρεπε να επιστρέψω κάποιες μπάλες στο σερβίς του. Κατάφερα να κρατηθώ και μπόρεσα να αξιοποιήσω τις ευκαιρίες μου. Πρέπει να αποδεχθείς κάποια πράγματα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ήμουν συγκεντρωμένος στα κρίσιμα σημεία», πρόσθεσε.

 


 Οι αναμετρήσεις , σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, θα κλείσουν με το  μικτό διπλό, όπου Σάκκαρη και Τσιτσιπάς, θα αντιμετωπίσουν τους Ροζατέλο και Μουζέτι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ