Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Η καλλονή πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη - Όταν εκείνος μιλούσε για τον τρελό έρωτα τους (φωτό - βίντεο)

Η καλλονή σύζυγός του διατηρεί έναν ενεργό λογαριασμό στο Instagram. 

Όταν ο Βασίλης Μπισμπίκης ερωτεύεται, ερωτεύεται τρελά και με πάθος! 

Οι γυναίκες στη ζωή του, παίζουν σημαντικό ρόλο. Την πρώτη του σύζυγο μάλιστα την ερωτεύτηκε στα όρια της τρέλας! Έτσι παραδέχτηκε ο ίδιος σε συνέντευξή του, πριν από 12 χρόνια. 

 

 

 

 

Με την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη ο αγαπημένος ηθοποιός απέκτησε έναν γιο, τον οποίο λατρεύει.

Πώς όμως γνωρίστηκε μαζί της; Η πρώην σύζυγος του ηθοποιού, δεν έχει καμία σχέση με τη δημοσιότητα και τη σόουμπιζ. Οι δυό τους γνωρίστηκαν σε ένα κλαμπ μέσω κοινής παρέας και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος, καθώς γι’ αυτόν η εξωτερική της εμφάνιση έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

 

 

Μάλιστα ο Βασίλης Μπισμπίκης είχε αναφέρει κάποτε σε συνέντευξή του, πως μέσα από έναν καβγά αναπτύχθηκε η σχέση τους, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το ειδύλλιό τους.

 

 

 

 

Τις τελευταίες μέρες ωστόσο, μετά την δημόσιο εξομολόγηση για τον έρωτά του με την Δέσποινα Βανδή, κυκλοφορεί μια συνέντευξη 12ετίας του καλλιτέχνη. 

Ο ίδιος μιλούσε στο πρωινό του ΑΝΤ1 που έκαναν ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σίσσυ Χρηστίδου για την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, την γυναίκα του μέχρι πριν ενάμιση έτος, με την οποία ήταν μαζί για 16 χρόνια.

 

 

«Ερωτεύτηκα τη γυναίκα μου στα όρια της τρέλας. Η χημεία ήταν τόσο καλή που δε μπορούσα να την διαχειριστώ, νόμιζα θα τρελαθώ. 6 χρόνια μετά έχω το ίδιο πάθος», έλεγε ύστερα από 3 χρόνια έγγαμου βίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ