Τριήμερο των Θεοφανείων: Mini απόδραση στο AIGES MELATHRON 4* στη Βέροια με το Ι.Χ. σας - Ταξίδι στην «Μικρή Ιερουσαλήμ»

Οι γιορτινές διακοπές συνεχίζονται και το τριήμερο των Φώτων ...

Τα Θεοφάνεια πλησιάζουν και μας επιφυλάσσουν ένα όμορφο τριήμερο, πριν μπούμε για τα καλά στις υποχρεώσεις που μας φέρνει το 2023. 

Έτσι το manessistravel, σας έχει την λύση! Αποδράστε με την οικογένειά σας, το ταίρι σας ή τους φίλους σας, στην μαγευτική Βέροια

Βέροια: Για πολλούς η «Μικρή Ιερουσαλήμ», χάρις στις βυζαντινές εκκλησιές και τα θρησκευτικά μνημεία από τα χρόνια του Αποστόλου Παύλου. Είναι ο τόπος που συναντήθηκε για πρώτη φορά η χριστιανική πίστη με τους Θεούς του Ολύμπου.

Θεοφάνεια στο AIGES MELATHRON 4* στη Βέροια με το Ι.Χ. σας

2 ημέρες / 1 νύχτα

από112€/ Βραδιά

Διακριτική πολυτέλεια, άψογη φιλοξενία και υψηλή ποιότητα στην παροχή υπηρεσιών και ταυτόχρονα άρτια και ευχάριστη διαμονή.

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες και κλείστε το πακέτο σας 

Τα δωμάτια με ένα διπλό (standard δίκλινο king) ή δύο μονά κρεβάτια (standard δίκλινο twin), με μοκέτα ή ξύλινο πάτωμα, διαθέτουν όλα δορυφορική τηλεόραση, δωρεάν ασύρματο internet, μίνι μπαρ, χρηματοκιβώτιο, ιδιωτικό ευρύχωρο και πλήρως εξοπλισμένο μπάνιο (αφράτες πεντακάθαρες πετσέτες, πιστολάκι, σετ από αφρόλουτρα, σαμπουάν και σαπούνια, σετ ραψίματος, γυαλιστικό για τα παπούτσια), βεράντα με θέα είτε στην πισίνα είτε στον καταπράσινο Ημαθιώτικο κάμπο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ