Kate Hudson: Το απίθανο πορτοκαλί μαγιό που φόρεσε στις Σπέτσες - Η «Σκιαθίτισσα» σταρ μιλά για τη νέα ταινία «Glass Onion» με γυρίσματα στην Ελλάδα (βίντεο)

Το υπέροχο μπικίνι και η δίαιτα με τα αγγούρια

Η Kate Hudson παίζει στη νέα ταινία «Glass Onion: A Knives Out Mystery», η οποία γυρίστηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στις Σπέτσες και στο Πόρτο Χέλι.

Στο film η 43χρονη σταρ του Χόλιγουντ εμφανίζεται κάποια στιγμή, με ένα υπέροχο πορτοκαλί μπικίνι

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο «This Morning» για να προωθήσει την ταινία - η οποία είναι πλέον διαθέσιμη στο Netflix - με την ίδια να αστεύεται για την δίαιτα που ακολούθησε, πριν γυρίσει τη σκηνή με το μαγιό.

 

 

 

 

Η Hudson είπε στους οικοδεσπότες Holly Willoughby και Phillip Schofield  ότι ενώ το υπόλοιπο καστ έπινε αλκοολούχα ποτά, στο παλτό, εκείνη έμεινε με τα αγγούρια - κυριολεκτικά!

 

 

«Όταν όλοι έπαιρναν aperol spritz, εγώ  περίμενα να γυριστεί αυτή η σκηνή. Λοιπόν ήμουν κάπως "'θα πάρω μόνο αυτό το αγγούρι''» ανέφερε χαρακτηριστικά η «Σκιαθίτισσα» σούπερ σταρ, αφού η οικογένειά της έχει σπίτι στο όμορφο νησί της Ελλάδας και η ίδια επισκέπτεται την χώρα μας τακτικά. 

Στην ταινία «Glass Onion: A Knives Out Mystery» πρωταγωνιστεί ο Daniel Craig, ο οποίος υποδύεται τον ντετέκτιβ «Benoit Blanc». 

Ο κεντερικός ήρας του film φτάνει στο ιδιωτικό νησί ενός δισεκατομμυριούχου (Edward Norton) όπου πρόκειται να φιλοξενηθεί σε μια πολυτελή έπαυλη, μαζί με μια ετερόκλητη παρέα φίλων που συναντιούνται κάθε χρόνο. Ωστόσο όλα ανατρέπονται όταν ο οικοδεσπότης τους ενημερώνει ότι πρόκειται να γίνει μια δολοφονία… η δική του!

Η ταινία γυρίστηκε στην χώρα μας από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο του 2021 και κυκλοφόρησε στο Netflix στις 23 Δεκεμβρίου.

Δείτε επίσης: Ελένη Φουρέιρα: Η επιτυχία της «Αεράκι» ακούγεται στη νέα ταινία του Ντάνιελ Γκρέγκ, που είχε γυριστεί στην Ελλάδα (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ