Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σήμερα έχουμε τη συνάντηση Ερμή-Αφροδίτης που προσθέτει περισσότερη χαρά και ικανοποίηση στις επαφές μας.

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα; 

Από σήμερα ο Ερμής γίνεται στάσιμος στην 24η μοίρα του Αιγόκερου, για να γυρίσει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία, δημιουργώντας όλα τα γνωστά παρατράγουδα που σχετίζονται με αυτή, τόσο στην επικοινωνία όσο και στις μετακινήσεις μας. Πολλές φορές η ανάδρομη πορεία του Ερμή σχετίζεται και με ακραίες αλλαγές στις καιρικές συνθήκες, γι’ αυτό θα πρέπει να ενημερωνόμαστε και να είμαστε προετοιμασμένοι εκτός σπιτιού για όλα τα πιθανά σενάρια.

Η ανάδρομη πορεία του θα κρατήσει μέχρι τις 18/01, αλλά το πιο απαιτητικό κομμάτι της θα είναι μέχρι τις 12/01, καθώς θα συμπίπτει σε αυτό το διάστημα και με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους. 

ΚΡΙΟΣ

Από σήμερα κι επίσημα ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω αγαπητοί μου Κριοί και φαίνεται σαν κάποιος να πατάει φρένο στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν θα σημειώσετε πρόοδο γενικά, απλώς για κάποιο λόγο το σύμπαν σας δίνει λίγο χρόνο να σκεφτείτε ίσως περισσότερο τι θέλετε να γίνει και πώς θα το καταφέρετε. Μην το βάζετε κάτω και μην απογοητεύεστε. Είναι κάτι εντελώς προσωρινό όλο αυτό που συμβαίνει. 

ΤΑΥΡΟΣ

Από σήμερα ο Ερμής γυρίζει και επίσημα ανάδρομος κι όλα θα αρχίσουν να δείχνουν κάποια σημάδια περίεργης στασιμότητας τις επόμενες ημέρες. Μην το βάζετε κάτω όμως και μην απογοητεύεστε, γιατί είναι ένα πολύ προσωρινό συναίσθημα. Προσέξτε όμως αρκετά στον τομέα της επικοινωνίας, ειδικά αν κάνετε κάποιο επάγγελμα στον χώρο της επικοινωνίας ή των επαφών με κόσμο. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σίγουρα έχετε ακούσει την έκφραση «ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες» κι αν υπάρχει μια αλήθεια γι’ αυτή τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω που ξεκινά από σήμερα, είναι ότι θα σας ταλαιπωρήσει μόνο αν δεν προσέξετε τις λεπτομέρειες. Μάλιστα ακριβώς επειδή θα βρίσκεται και σε ένα μυστικό και ψυχολογικό οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, κάποιες φορές θα πρέπει να υποπτεύεστε τι δεν πάει καλά ή να είστε καχύποπτοι με ό,τι παρουσιάζεται σαν πολύ καλό για να είναι αληθινό.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ