Χριστούγεννα με όλο το παλιό ελληνικό σινεμά μαζί - Τζένη Καρέζη, Νίκος Κούρκουλος, Κώστας Καρράς, Ελένη Μαυρομάτη (φωτό)

Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον φακό του Κλεισθένη

Μια γιορτινή, vintage φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο Instagram του Κλεισθένη Δασκαλάκου.

Στο στιμγιότυπο που τράβηκε ο γνωστός φωτογράφος των διασήμων το 1963 βλέπουμε την Τζένη Καρέζη και τον θίασο του «Δεσποινίς Διευθυντής» να τραγουδούν τα κάλαντα στα παρασκήνια του θεάτρου.

Όλο το παλιό ελληνικό σινεμά σε μια χριστουγεννιάτικη φωτογραφία: Κώστας Καρράς, Ελένης Μαυρομάτης, Νίκος Κούρκουλος και Δημήτρης Νικολαΐδης, μαζί!

Στην ανάρτηση διαβάζουμε τα εξής: «Τα Χριστούγεννα του 1963 η Τζένη Καρέζη με τον θίασό της ανεβάζει με μεγάλη επιτυχία στο θέατρο Κοτοπούλη - Rex την κωμωδία των Γιαλαμά -Πρετεντέρη "Δεσποινίς Διευθυντής".

Στην αδημοσίευτη αυτή φωτογραφία από τον φακό του Κλεισθένη, η μεγάλη Ελληνίδα ηθοποιός στα παρασκήνια του θεάτρου, τραγουδάει τα κάλαντα μαζί με τους Κώστα Καρρά, Ελένη Μαυρομάτη, Νίκο Κούρκουλο και Δημήτρη Νικολαΐδη.

Το ίδιο έργο θα μεταφερθεί την επόμενη χρονιά με την ίδια επιτυχία και στον κινηματογράφο όπου τον ρόλο του Νίκου Κούρκουλου ερμηνεύει ο αξέχαστος Αλέκος Αλεξανδράκης

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ