Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Γιώργος Νταλάρας: «Το όνομά μου δεν είναι μόνο το επώνυμό μου - Για αυτό δεν δουλεύω σε αυτές τις νυχτερινές απολαύσεις» (βίντεο)

«Ενδιαφέρομαι για τον Γιώργο πολύ περισσότερο από ότι για τον Νταλάρα».

Ο Γιώργος Νταλάρας μίλησε στην κάμερα του  «Ποιος είναι πρωινιάτικα», με τον γνωστό τραγουδιστή να δηλώνει μεταξύ άλλων ότι «ενδιαφέρομαι για τον Γιώργο πολύ περισσότερο από ότι για τον Νταλάρα».

«Δεν ήθελα ποτέ να διατηρώ το όνομά μου. Ήθελα απλά να είμαι καλά κι όρθιος κάθε μέρα και να μπορώ να βλέπω τον ήλιο, το ξημέρωμα και το ηλιοβασίλεμα με τους ανθρώπους που αγαπώ. Το όνομά μου δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Επίσης το όνομά μου δεν είναι μόνο το επώνυμό μου, είναι και το Γιώργος. Ενδιαφέρομαι για τον Γιώργο πολύ περισσότερο από ότι ενδιαφέρομαι για το επώνυμό μου» είπε ο διάσημος καλλιτέχνης.

Ακόμα ανέφερε: «Αυτό το ξεχωριστό που εσείς ενδεχομένως βλέπετε, είναι τα τραγούδια κι η ελληνική μουσική. Η αξία της. Το τραγούδι δεν είναι τρία λεπτά εκτόνωσης. Άρα το να το βλέπουμε σαν μια διαδικασία προχειρότητας, εμένα με ενοχλεί. Για αυτό βλέπετε ότι δεν δουλεύω σε αυτές τις νυχτερινές απολαύσεις εδώ και πολλά χρόνια.

Κι επειδή είμαι 5ο τόσα χρόνια στο χώρο. Πολύ μικρός 23 χρονών, όταν άλλοι ξεκινούν την καριέρα τους, εγώ είπα όχι θα φύγω από αυτούς τους χώρους και θα προσπαθήσω να κάτι για τη μουσική». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ