O Τζεφ Μπέζος διοργάνωσε το πιο φαντασμαγορικό πάρτι για τα γενέθλια της καλής του - η Λόρεν Σάντσεζ με καυτό μίνι φόρεμα (φωτό)

Ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Amazon φρόντισε να κάνει ό,τι μπορεί για να της δείξει την αγάπη του.

Ο Τζεφ Μπέζος διοργάνωσε για την σύντροφό του Λόρεν Σάντσεζ ένα φαντασμαγορικό πάρτι γενεθλίων το Σαββατοκύριακο, με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ.

Η Σάντσεζ έκανε μια ανάρτηση στο Instagram τη Δευτέρα για να εκφράσει την "ευγνωμοσύνη" της για όλη την αγάπη που έλαβε από τους φίλους της και τον δισεκατομμυριούχο καλό της, ενώ γιόρταζε τα 53α γενέθλιά της.
 

Jeff Bezos, Lauren Sanches with friends.

"Πρώτα απ' όλα, είμαι ευλογημένη που είχα μια τόσο απίστευτη γιορτή γενεθλίων που διοργάνωσε η αγαπημένη μου φίλη Laura Andreeseen (η δίδυμη αδερφή μου ?), από την τούρτα με το ελικόπτερο, το ποίημα που έγραψε, μέχρι το πιο όμορφο σκηνικό στον κόσμο", έγραψε η  53χρονη. 

 

Δείτε επίσης: Τρελά ερωτευμένη η Λόρεν με τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου - Ο Τζεφ Μπέζος σε love post της καλής του (φωτό)

Η δημοσιογράφος συνέχισε να λέει ότι η μέρα ήταν "σκέτη τελειότητα", αφού την πέρασε με τις "πιο απίστευτες και υποστηρικτικές γυναίκες" - συμπεριλαμβανομένων των Kim Kardashian, Kris Jenner και Kimora Lee Simmons.

Το πάρτι έγινε σε ένα εντυπωσιακό σπίτι στην παραλία και ολοκληρώθηκε με μια τούρτα με ελικόπτερο που έγραφε: "Τα πιο καυτά 25α γενέθλια". 

Ο Τζεφ Μπέζος δεν φαίνεται να σκέφτηκε καθόλου τα έξοδα, δεδομένου ότι το δείπνο έγινε στο διάσημο εστιατόριο Horses του Χόλιγουντ, το οποίο είναι κλειστό τις Δευτέρες, αλλά άνοιξε μόνο προς τιμή τους,

 

 

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ο Τζεφ Μπέζος διοργάνωσε άλλο ένα δείπνο για τα γενέθλιά της, στο Nobu στο Μαλιμπού, αυτή τη φορά για την οικογένειά της και τα τρία της παιδιά, αναφέρει το pagesix

Η Σάντσεζ επέλεξε ένα, μαύρο,  σέξι φόρεμα για τη βραδιά.  Σε μια άλλη φωοτγραφία την βλέπουμε να φοράει ένα σατέν μπλε σύνολο με βαθύ ντεκολτέ. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ