Tres chic η πριγκίπισσα Σαρλίν με Louis Vuitton σύνολο - Στα ροζ η μικρή Γκαμπριέλα - Με κοστούμι η κόρη της πριγκίπισσας Στεφανί (φωτό)

Η πριγκιπική οικογένεια του Μονακό τίμησε τα 40χρονια προεδρίας του Αλβέρτου στον Ερυθρό Σταυρό

 

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος, συνοδευόμενος από την σύζυγό του πριγκίπισσα Σαρλίν και τα δίδυμα παιδιά τους, βρέθηκαν το Σάββατο στην εκδήλωση που διοργανώθηκε για τον εορτασμό των 40 χρόνων της προεδρίας του royal στον Ερυθρό Σταυρό του Μονακό.

Σημειώνεται ότι πριν τον 64χρονο μονάρχη, πρόεδρος ήταν η αείμνηστή μητέρα του Γκρέις Κέλι

Εκτός από τον πρίγκιπα Ζακ και την πριγκίπισσα Γκαμπριέλα - που γιόρτασαν πριν από μερικές ημέρες τα 8ά γενέθλιά τους - στην εκδήλωση ήταν και η μία από τις κόρες της πριγκίπισσας Στεφανί, η Camille Gottlieb, η οποία φορούσε ένα κοστούμι, με μια μεγάλη ασημένια καρφίτσα στο πέτο του σακακίου της.

Για την περίσταση η Σαρλίν επέλεξε ένα πολύ κομψό σύνολο Louis Vuitton και συγκεκριμένα ένα tweed-effect ασπρόμαυρο, πλεκτό τοπ με την ασορτί του φούστα.

Το Look της 44χρονης πρώην πρωταθλήτριας της κολύμβησης ολοκλρώθηκε με ένα οπάκ καλσόν, ένα μαύρο παλτό και ένα ζευγάρι - επίσης μαύρες - γόβες που ήταν και αυτές από τον διάσημο, γαλλικό οίκο μόδας.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος φορούσε με ένα γκρι παντελόνι και γαλάζιο πουκάμισο, ενώ ο διάδοχός του είχε βάλει και αυτός πουκάμισο, μαζί με ένα πουλουβεράκι και ένα παλτό σε σκούρο μπλε χρώμα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hshprincealbertii

Όσο για την Γκαμπριέλα, η μικρή πριγκίπισσα ήταν ντυμένη στα ροζ. Ειδικότερα την είδαμε με μάλλινο παλτό Emporio Armani, ένα φορεματάκι σε ανάλογο τόνο και παπούτσια Lanvin, τα οποία επίσης ήταν ασορτί με τα ρούχα της.

 

 

Λίγες ημέρες νωρίτερα η πριγκιπική οικογένεια του Μονακό συνέχισαν την παράδοση που είχε ξεκινήσει η Γκρέις Κέλι και διοργάνωσαν το ετήσιο χριστουγεννιάτικο πάρτι, για τα παιδιά του Μονακό, στο παλάτι.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Σαρλίν φορούσε ένα υπέροχο πανωφόρι σε μπλε απόχρωση, ενώ η κορούλα της μια γούνα, στους ίδιους τόνους με το ρούχο της μαμάς της. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ