Τρισευτυχισμένη 48χρονη έγκυος η Χίλαρι Σουάνκ - «All I want for Christmas is you» (φωτό)

Στολίζει χαρούμενη το χριστουγεννιάτικο δέντρο 

Η Χίλαρι Σουάνκ διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της αφού είναι έγκυος.

Η  48χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μοιράστηκε με τους 1.2 εκατομμύρια follwers της στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο της. Η ίδια είναι ντυμένη με άνετα μαύρα ρούχα, ενώ έχει για παρέα τα δυο αγαπημένα σκυλιά της! 

 

 

«All I want for Christmas is yoooouuus, ohhhhhhh baby(s)» έγραψε στην ανάρτησή της δανειζόμενη τους στίχους από το ομώνυμο, εορταστικό τραγούδι της Μαράια Κάρει.

Υπενθυμίζεται ότι η ηθοποιός είχε αποκαλύψει στο «Good Morning America» ότι εκείνη και ο 45χρονος σύζυγός της Φίλιπ Σνάιντερ περιμένουν δίδυμα!

 

 

«Είναι κάτι που ήθελα εδώ και πολύ καιρό και το επόμενο πράγμα είναι ότι θα γίνω μαμά. Και όχι μαμά ενός αλλά δύο παιδιών. Δεν μπορώ να το πιστέψω» είπε, σημειώνοντας παράλληλα για την εγκυμοσύνη της: «Αισθάνομαι υπέροχα αυτή τη στιγμή, ακόμα και με την ώρα - ξέρετε, είμαι σε ώρα Ειρηνικού, οπότε είμαι λίγο ζαλισμένη με αυτό. Αλλά αισθάνομαι καλά αυτή τη στιγμή».

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Χίλαρι Σουάνκ συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι τα δίδυμα υπάρχουν τόσο στην οικογένειά της όσο και στην οικογένεια του Σνάιντερ και ότι είναι «τόσο ενθουσιασμένη» για την επόμενη φάση. «Είναι τέτοια ευλογία. Απόλυτο θαύμα. Είναι απίστευτο», ανέφερε.

Με τον Φίλιπ Σνάιντερ, που είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας στο χώρο των social media, παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2018, σχεδόν δύο χρόνια αφότου οι δυο τους εθεάθησαν για πρώτη φορά μαζί τον Νοέμβριο του 2016.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ