Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σήμερα μπορεί να νιώθουμε κάπως πιο ανήσυχοι και ταραγμένοι - Μπορεί να μην καταφέρνουμε να ελέγξουμε τα συναισθήματα μας

Αναλυτικά τα άστρα...

Σήμερα μπορεί να νιώθουμε κάπως πιο ανήσυχοι και ταραγμένοι τις πρωινές ώρες, καθώς η Σελήνη από την Παρθένο σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα και αμέσως μετά το τελευταίο της τέταρτο, καθώς συναντά σε τετράγωνο τον Ήλιο. Με αυτές τις όψεις πρέπει να περιμένουμε ίσως και το πιο απίθανο σενάριο να συμβεί.

Μπορεί να μην καταφέρνουμε να ελέγξουμε τα συναισθήματα μας, να αλλάζουν οι απόψεις ή οι συνθήκες γύρω μας. Ίσως είναι δύσκολο να ακολουθήσουμε το πρόγραμμα που είχαμε στο μυαλό μας για την πορεία της ημέρας, γιατί θα υπάρχουν εκπλήξεις ή ανατροπές εκεί που δεν το περιμένουμε.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα έχετε ένα φορτωμένο πρόγραμμα γεμάτο υποχρεώσεις και ευθύνες, κάποιες από τις οποίες μπορεί να μην τις είχατε υπολογίσει και να έρχονται με τη μορφή του επείγοντος να ταράξουν τα νερά της ημέρας. Η Σελήνη στην Παρθένο μέσα στον τομέα της δουλειάς, αλλά και της υγείας, σχηματίζει αντιθέσεις με τον Ποσειδώνα και τον Δία και τετράγωνο με τον Ήλιο, βάζοντας σας σε μια διαδικασία να δείτε πιο σοβαρά και τους δυο τομείς και να κάνετε ό,τι περνά από το χέρι σας προκειμένου να έχετε θετικά αποτελέσματα.

Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να ψάξετε επίσης να βρείτε άτομα που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν και στους στόχους της εργασίας, αλλά και της υγείας σας, για να μη φέρετε όλο το φορτίο μόνοι σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο σας ταιριάζει πολύ καλύτερα γενικά και σας επιτρέπει να είστε ο πιο χαλαρός εαυτός σας, αλλά το τετράγωνο με τον Ήλιο το πρωί, όπως και οι αντιθέσεις της με τον Ποσειδώνα και τον Δία μπορεί να σας ζορίσουν περισσότερο σήμερα.

Όμως αντί πάλι εσείς να αναλαμβάνετε όλες τις ευθύνες και να παίρνετε στους ώμους σας και τις ευθύνες των άλλων, ακόμη και αγαπημένων σας προσώπων από το οικογενειακό περιβάλλον, καλύτερα να βάλετε τα όρια σας κι ας δυσαρεστήσετε και κάποιον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάπως πιο ασταθής είναι η σημερινή μέρα, καθώς η Σελήνη από την Παρθένο σχηματίζει δυο αντιθέσεις με τον Ποσειδώνα και τον Δία, αλλά και το τελευταίο της τέταρτο σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Ήλιο το πρωί. Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης δημιουργεί μεγαλύτερη τάση για ανησυχία, άγχος, αλλά και απρόοπτα μέσα στη μέρα σας είτε στον χώρο της οικογένειας είτε ακόμη και μέσα στον χώρο εργασίας.

Αν το έχετε αυτό υπόψη σας θα καταφέρετε να είστε πιο προσαρμοστικοί και επινοητικοί, ώστε να μην σας δυσκολέψουν οι όποιες αλλαγές. 

Αναλυτικά οι ημερήσεις προβλέψεις στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ