Κώστας Νικούλι: Βόλτα με την πανέμορφη σύντροφό του - Ποια είναι η Κατερίνα Μαούτσου που παίζει στο Μαύρο Ρόδο;

Eίναι πολύ ταιριαστό ζευγάρι! 

Ο Κώστας Νικούλι, που έγινε πασίγνωστος μέσα από τον ρόλο του ''Πετρή'' στον Σασμό, κρατάει χαμηλό προφίλ και συνήθως αποφεύγει τα φλας των φωτογράφων. 

Αυτή τη φορά όμως ο ηθοποιός, ''πιάστηκε'' στα πράσα από τους παπαράτσι σε νυχτερινή έξοδο που είχε  με την σύντροφό του Κατερίνα Μαούτσου.

Το αγαπημένο ζευγάρι πόζαρε χαμογελαστό στον φωτογραφικό φακό,  μετά την έξοδό του στο στο bar- restaurant Tekila, στο οποίο διασκέδασαν όλοι οι πρωταγωνιστές του Σασμού. 

 

 

Φορώντας ένα μπορντώ κολάν και ένα φόρεμα με print ανοιχτό καφέ λεοπάρ, η «Νατάσα» από τη σειρά του Mega Μαύρο Ρόδο, φωτογραφίζεται πλάι στον σύντροφό της, ο οποίος είναι κάζουαλ ντυμένος με μία ανοιχτόχρωμη μπλούσα και ένα τζιν παντελόνι.

 

 


Οι δυο τους είναι ζευγάρι περίπου τρία χρόνια και όπως αποκάλυψε ο Κώστας Νικούλι σε δηλώσεις που έκανε πριν μερικούς μήνες, συγκατοικούν.

 

 

Ποια είναι η Νατάσα Στεργίου που υποδύεται η Κατερίνα Μαούτσου στην αγαπημένη σειρά; 

Τραγουδίστρια και πρώτο όνομα στη μαρκίζα του νυχτερινού κέντρου του Θέμη Καστρινού.

Η Νατάσα κάνει πολύ υπολογισμένες κινήσεις. Ο Πέτρος, με τον οποίο έχει ερωτική σχέση, της αρέσει  πολύ αλλά της εξασφαλίζει και προστασία, αφού είναι ο γιος του αφεντικού της.

Πολύ γρήγορα θα καταλάβει ότι κάτι άλλο τον απασχολεί συναισθηματικά. Θα του μιλήσει και θα του ζητήσει να την εμπιστευτεί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ