Ο πρίγκιπας Χάρι ντύθηκε Spider-Man & ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα στους μικρούς θαυμαστές του - Το συγκινητικό μήνυμα (βίντεο)

«Οι γονείς μας θέλουν πάντα να διασκεδάζουμε»

Ο πρίγκιπας Χάρι ντύθηκε Spider-Man και έστειλε ένα συγκινητικό, χριστογεννιάτικο μήνυμα σε παιδιά των οποίων οι γονείς πέθαναν ενώ υπηρετούσαν στις βρετανικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Ο Δούκας του Σάσεξ άλλωστε έχει βιώσει και εκείνος την απώλεια αφού η μητέρα του πριγκίπισσα Νταϊάνα έχασε τη ζωή της όταν εκείνος ήταν μόλις 12 ετών.

Ο μικρότερος γιος του βασιλιά Καρόλου, στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά του για τη φιλανθρωπική οργάνωση Scotty’s Little Soldiers, ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα στα παιδιά, λέγοντάς τους ότι δεν χρειάζεται να αισθάνονται ένοχα που θέλουν να απολαύσουν την περίοδο των γιορτών.

«Τα Χριστούγεννα είναι μια εποχή που μας λείπουν πραγματικά πολύ οι αγαπημένοι μας. Και είναι εντάξει. Ταυτόχρονα μπορεί να νιώθουμε ενοχές που διασκεδάζουμε χωρίς τους γονείς μας. Αλλά είμαι εδώ για να σας διαβεβαιώσω ότι οι γονείς μας θέλουν πάντα να διασκεδάζουμε, εντάξει; Μην νιώθετε ένοχοι. Επιτρέπεται να περάσετε καλύτερα από ποτέ, ειδικά με την κοινότητα της Scotty’s Little Soldiers. Γι’ αυτό βγείτε έξω εκεί, περάστε καταπληκτικά και καλά Χριστούγεννα» τον ακούμε να λέει μεταξύ άλλων στο βίντεο.

Σύμφωνα με την βρετανική, φιλανθρωπική οργάνωση το φετινό θέμα του πάρτι τους ήταν "Heroes and Villains", γι' αυτό και ο Χάρι ντύθηκε υπερήρωας. Ο 38χρονος πατέρας δύο παιδιών μάλιστα, φάνηκε να πήρε σοβαρά τον ρόλο του, αφού στην αρχή του βίντεο αναθέτει στα παιδιά να πιάσουν "πέντε κακούς" στο πάρτι!

Δείτε επίσης: Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Η ανεμελιά του ζεύγους σε όλο της το μεγαλείο για το promotion της νέας τους σειράς στο Netflix (φωτό & βίντεο)

«Πρέπει να τους εμποδίσετε να καταστρέψουν τα Χριστούγεννα, γι' αυτό χρησιμοποιήστε την ομαδική δουλειά και το μυαλό σας» λέει ακόμα στο βίντεο, ενώ στο τέλος βγάζει τη  μάσκα του και αποκαλύπτει το πρόσωπό του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ