Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Γινόμαστε λίγο πιο βιαστικοί κι ανυπόμονοι & σε καμία περίπτωση δεν θα θέλουμε να καθίσουμε με σταυρωμένα χέρια

Αναλυτικά τα άστρα...

Η Σελήνη προχωρά στον Κριό και γινόμαστε λίγο πιο βιαστικοί κι ανυπόμονοι και σε καμία περίπτωση δεν θα θέλουμε να καθίσουμε με σταυρωμένα χέρια περιμένοντας τα πράγματα να εξελιχθούν γύρω μας από μόνα τους, αλλά να πάρουμε πρωτοβουλίες και να αναλάβουμε δράση.

Η κύρια όψη της ημέρας παρόλα αυτά είναι το τετράγωνο του Ερμή από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς νωρίς τα ξημερώματα, που δημιουργεί μια ομίχλη στο νου και μπορεί να μας παραπλανά. Μπορεί να έχουμε ένα εφέ «ανάδρομου» Ερμή. 

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα η κύρια όψη της ημέρας είναι το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα και θα χρειαστεί να οπλιστείτε με υπομονή, επιμονή και πολλή ευελιξία για να αντεπεξέλθετε στις μικροαναποδιές και τα μπερδέματα. Είναι σαν να σας παίζει παιχνίδια το μυαλό σας. Γι’ αυτό πρέπει να σιγουρεύεστε για καθετί που διαβάζετε, ακούτε ή σας λένε. Μην ξεχνάτε ότι αυτή η όψη είναι κυρίαρχη στην παραπληροφόρηση. Παίζει φυσικά να υπάρχει κι ένα έντονο παρασκήνιο στον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας πτοεί αφού όλα θα αποκαλυφθούν παρακάτω. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα ξεκινά με πρακτικές έγνοιες, αλλά και μεγαλύτερη πίεση σε νοητικό επίπεδο. Παρόλα αυτά η κυρίαρχη όψη είναι το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, ο οποίος βρίσκεται μέσα στον τομέα των στόχων σας, των συνεργατών, της συλλογικής δουλειάς. Όπως καταλαβαίνετε, θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια εκ μέρους σας προκειμένου να διαχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα. Ακόμη, είναι πιθανόν να αντιμετωπίζετε καθυστερήσεις και αναβολές στην επίτευξη ενός στόχου, γι’ αυτό πρέπει να είστε ιδιαίτερα υπομονετικοί. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τετράγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Ποσειδώνα είναι κάπως απατηλό και πατάει φρένο στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα σημειώσετε πρόοδο γενικά, απλώς για κάποιο λόγο το σύμπαν σας δίνει λίγο χρόνο να σκεφτείτε ίσως περισσότερο τι θέλετε να γίνει και πώς θα το καταφέρετε. Μην το βάζετε κάτω, μην απογοητεύεστε και μην κάνετε άτσαλες και παρορμητικές κινήσεις. Είναι κάτι εντελώς προσωρινό όλο αυτό που συμβαίνει.

Αναλυτικά οι ημερήσεις προβλέψεις στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ