Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Κιβωτός του Κόσμου: Λήγει η διορία του εισαγγελέα για να εγκαταλείψει τη δομή ο π. Αντώνιος-κάλεσμα για συγκέντρωση υποστηρικτών

Ο ιερέας και η πρεσβυτέρα, βρισκόταν αυτές τις ημέρες στη δομή στον Κολωνό, όπου έχει μια από τις κατοικίες του

Τίτλοι τέλους μπαίνουν στη θητεία του πατέρα Αντωνίου στο «τιμόνι» της Κιβωτού του Κόσμου καθώς σήμερα εκπνέει η προθεσμία που έδωσαν οι Αρχές στον ιδρυτή της Οργάνωσης προκειμένου να απομακρυνθεί από τη Δομή.

Χθες το πρωί, η Εισαγγελία με ειδική διάταξη απαγόρευσε τόσο στον ίδιο όσο και σε πρώην στελέχη που απολύθηκαν να προσεγγίζουν τις Δομές της Κιβωτού ή να έχουν οποιαδήποτε άλλη σχέση με την Οργάνωση.

Η εντολή έδινε προθεσμία στον πατέρα Αντώνιο 24 ώρες μέχρι να εγκαταλείψει την Κιβωτό. Πληροφορίες ήθελαν τον πατέρα να βρίσκεται στη Δομή της οδού Σαρπηδώνος στον Κολωνό, στον τελευταίο όροφο της οποίας έχει μια από τις κατοικίες του, μέχρι αργά τη νύχτα.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται να έχει ήδη απομακρυνθεί από το κτίριο καθώς, σύμφωνα με στενούς του συνεργάτες, έφυγε χθες το πρωί προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η εισαγγελική διάταξη, που έχει ως σκοπό την προστασία των ανηλίκων, του απαγορεύει πλέον να προσεγγίσει όλες τις δομές της Κιβωτού.

Η διάρκεια της απαγόρευσης είναι για 90 ημέρες και μετά το πέρας του χρονικού διαστήματος θα χρειαστεί δικαστική απόφαση ώστε να ανανεωθεί.

Η απαγόρευση καλύπτει και τα τρία από τα πέντε, πρώην στελέχη της Κιβωτού τα οποία απολύθηκαν με απόφαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου υπό την Αλεξάνδρα Μαρτίνου.

Πρόκειται, για τον Ιρακινό, πρώην, γενικό διευθυντή της Κιβωτού, που προκαλούσε με τη χλιδάτη ζωή του, τον 35χρονο Πασχάλη, δεξί χέρι του Πατέρα Αντωνίου και πρόσωπο που καταγγέλλουν αρκετοί τρόφιμοι για ξυλοδαρμούς και κακοποιήσεις, καθώς και για τη σύζυγό του, η οποία ήταν κοινωνική λειτουργός στη Δομή της Πωγωνιανής και μέλος του πρώην Διοικητικού Συμβουλίου.

Κάλεσμα για συγκέντρωση υπέρ του π. Αντώνιου

Με ανάρτηση στο facebook, υποστηρικτές του ιδρυτή της «Κιβωτού του κόσμο» κανονίζουν για σήμερα συγκέντρωση στήριξής του.

Σύμφωνα με το κάλεσμα μέσω συγκεκριμένων λογαριασμών στο facebook, αυτή η συγκέντρωση θα γίνει στις 18:00, έξω από την «Κιβωτό του κόσμου».

Διαβάστε ακόμα

Κιβωτός του Κόσμου: Με εισαγγελική εντολή απαγορεύεται στον π. Αντώνιο να πλησιάζει τις δομές

Κιβωτός του Κόσμου: Ραγδαίες εξελίξεις, απολύθηκαν 5 στενοί συνεργάτες του π. Αντώνιου και της πρεσβυτέρας-Αναμεσά τους και ο Ιρακινός

Κιβωτός του Κόσμου: Βρέθηκαν 350.000 ευρώ στο σπίτι της πρεσβυτέρας - «Τα είχα για να τα μετρήσω» λέει η ίδια (βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ