Μεγάλη Βρετανία: Ο πιο παραγωγικός δότης σπέρματος ισχυρίζεται ότι έχει γίνει πατέρας 140 παιδιών - Είναι αρχηγός ακροδεξιάς οργάνωσης

Αυτό που δεν γνωρίζουν οι δεκάδες γυναίκες που έχουν κάνει τα μωρά του είναι ότι είναι περήφανος φασίστας και ηγέτης ακροδεξιάς οργάνωσης

Ακόμα και για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με το ενοχλητικό μυστικό του, η εμφάνιση του Clive Jones στην εκπομπή This Morning του ITV, ξένισε

Για κάποιους, ήταν ο τρόπος με τον οποίο προσπαθούσε να προβάλει μια υγιή εικόνα - χαμογελώντας και χαιρετώντας επανειλημμένα την κάμερα σαν ένας πληθωρικός παρουσιαστής - ενώ ταυτόχρονα καυχιόταν με κοινότοπες και ανιαρές λεπτομέρειες ότι είναι ο πιο παραγωγικός, αν και ανεπίσημος, δωρητής σπέρματος στη Βρετανία.

 

 

Ο Jones εξήγησε ότι πηγαίνει στο σπίτι του παραλήπτη με το φορτηγάκι του, βάζει τη σύριγγα με το δείγμα "κάτω από το μπράτσο μου για να το κρατήσω ζεστό", στη συνέχεια το παραδίδει, ανταλλάσσει κουβεντούλα "για τον καιρό" και φεύγει με ένα χαρούμενο χαιρετισμό και την παράκληση να τον ενημερώσει σε μερικές εβδομάδες "αν δουλεύει".

Ισχυρίστηκε ότι έχει αποκτήσει 140 παιδιά με αυτόν τον τρόπο κατά την τελευταία δεκαετία, και τώρα, 67 ετών και παππούς, εξακολουθούσε να είναι δυνατός. Το να φέρει την ευτυχία σε άλλους λιγότερο τυχερούς, είπε στους παρουσιαστές Dermot O'Leary και Alison Hammond, ήταν το μοναδικό του κίνητρο.

 

Ωστόσο, η Mail on Sunday αποκάλυψε ένα μυστικό που δεν μοιράστηκε με τους τηλεθεατές που παρακολουθούσαν ενθουσιασμένοι .

Ο Jones είναι φασίστας και ένας από τους ηγέτες της Νέας Βρετανικής Ένωσης (NBU), η οποία έχει προωθήσει τον "απόλυτο αρειανισμό" και εξυμνεί τον Oswald Mosley, τον ηγέτη της Βρετανικής Ένωσης Φασιστών της δεκαετίας του 1930, ο οποίος φυλακίστηκε επειδή συμπαθούσε τους Ναζί.

Ο Τζόουνς δήλωσε στην Mail on Sunday: «Είμαι περήφανος φασίστας και περήφανος εθνικιστής, αν και κάποιοι πιθανώς θα το ερμήνευαν με λάθος τρόπο. Δεν με ενδιαφέρει η λευκή υπεροχή ή ο ρατσισμός. Πιστεύω στη δημοκρατία, είμαι αντικαπιταλιστής και δηλώνω ανοιχτά ότι ανησυχώ μήπως ξεπεραστεί η αγγλική φυλή ».

 

 

Λέει ότι έδωσε σπέρμα σε πέντε μαύρες γυναίκες που οδήγησαν σε δύο επιτυχημένες εγκυμοσύνες. «Θα έλεγα ότι το 89 τοις εκατό των ζευγαριών που βοηθάω είναι λεσβίες», είπε. «Μια από τις μαύρες γυναίκες με ρώτησε αν ήμουν ευτυχής να της το δώσω ως λευκός και, φυσικά, είπα ότι ήμουν περισσότερο από ευχαριστημένος.

Τα μέλη της ομάδας NBU ξέρουν τι κάνω και κάποιος με ρώτησε αν το έκανα για να συνεισφέρω στην αύξηση του λευκού αγγλικού πληθυσμού. Αυτό δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό.» Για τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, ο Τζόουνς είπε: «Δεν πρόκειται να πω περισσότερα για αυτό γιατί δεν θέλω να βρεθώ στη φυλακή… αν σας έλεγα ακριβώς τι συνέβη εκείνη την περίοδο θα με κατηγορούσαν για εγκλήματα μίσους».
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ