Κολωνός: Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας του 5χρονου - «Άγγελέ μου, σήκω σε παρακαλώ - είσαι δυνατός γ@@το» (φωτό)

Το παιδί δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Μια σπαρακτική ανάρτηση έκανε η μητέρα του 5χρονου αγοριού που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, μετά από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα της οικογένειας στον Κολωνό.

 Η γυναίκα δημοσίευσε στο facebook μια φωτογραφία με το παιδί της, ευχόμενη να γίνει καλά και να επιστρέψει στην αγκαλιά της.

 «Άγγελέ μου, σήκω σε παρακαλώωωωω ??? εδώ είναι η μαμά εδώωωωωω! Είσαι δυνατός γ@@το.!!! Δεν μπορώ χωρίς εσένααααα! Δείξε μου πόσο δυνατός είσαι γ@@@. ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑ ΜΙΑ ΕΥΧΗΗΗΗ» έγραψε στο post της.

Σύμφωνα με το MEGA το παιδί είναι σε κωματώδη κατάσταση στη ΜΕΘ του Αττικού καθώς παρουσιάζει πολυοργανική ανεπάρκεια. Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα κρίσιμη καθώς δεν λειτουργούν σημαντικά ζωτικά όργανα, όπως οι νεφροί, οι πνεύμονες, ήπαρ.

Γιατροί της ΜΕΘ ανέφεραν πως επειδή τα παιδιά συνήθως έχουν δυνάμεις σε σχέση με τους ενήλικες, πάντα προσβλέπουν σε ένα θαύμα. Όλα θα εξαρτηθούν, σύμφωνα με πληροφορίες, από το πόσο έμεινε ο εγκέφαλος χωρίς οξυγόνο.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο μετά τις 21.00 το βραδύ της Κυριακής η πυροσβεστική ενημερώθηκε για την πυρκαγιά, που είχε ξεσπάσει σε διαμέρισμα στον Κολωνό. Οι 15 πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο με ειδικό εξοπλισμό, μπήκαν στον χώρο και εκεί διαπίστωσαν πως σε ένα από τα δωμάτια ήταν ο 5χρονος τον οποίο άμεσα μετέφεραν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Ο πατέρας του αγοριού, στον οποίο  ασκήθηκε ποινική δίωξη, για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο είπε στο Strar:  «Κοιμάμαι ακούω φωνές στα αυτιά μου μπαμπά βοήθεια, βοήθεια στο μεταξύ ξυπνάω και βλέπω φλόγες και έχω ενάμιση λίτρο του νερού πολύ λίγο μισό λίτρο. Τι να σβήσει αυτό δεν μου κόψε να πάρουμε κουβέρτα να τυλίξω τον καναπέ προσπάθησα να δω τι γίνεται ανεβάζω. Τώρα βλέπω το μικρό έξω. Έτσι κατάλαβα τι έγινε ρε παιδί μου.

Ποιος άλλος είναι μέσα που λέει το παιδί πάω να σηκώσω το ρολό και δεν μπορούσα να το σηκώσω από τη μέση μου έτσι έχω πρόβλημα με τη μέση και δεν μπορούσα να πάω τέρμα κάτω στο δωμάτιο που κοιμόταν ο μικρός».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ