Paris Hilton - Carter Reum: Γιόρτασαν την 1η επέτειο του γάμου τους σε ιδιωτικό νησί των Μαλδίβων - Οι φωτό από το 5άστερο resort

Ρομαντική απόδραση για το ζεύγος

Ρομαντική απόδραση γαι την Paris Hilton και τον Carter Reum που πέρασαν την πρώτη επέτειο του γάμου τους σε ιδιωτικό νησί των Μαλδίβων!

Η 41χρονη επιχειρηματίας, πρώην reality star και socialite μοιράστηκε με τους 21 εκατομμύρια followers της στο Instagram φωτογραφίες από το ταξίδι τους. Το ζεύγος πέρασε στιγμές χαλάρωσης στο 5άστερο resort Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi. 

«Έχω παέι σε όλο τον κόσμο και έχω μείνει στα πιο όμορφα μέρη. Αλλά δεν έχω δει ποτέ κάτι σαν το  @IthaafushiPrivateIsland στο @WaldorfAstoriaMaldives. Αυτό το ιδιωτικό νησί είναι πραγματικά ο επίγειος παράδεισος! Τόσο όμορφο, ρομαντικό και χαλαρωτικό! Είναι σαν όνειρο! Νιώθω τόσο τυχερή και ευλογημένη που βρίσκομαι εδώ με την αγάπη μου γιορτάζοντας την επέτειό μας» έγραψε στην ανάρτησή της.

Στις εικόνες φαίνεται η Paris να χαλαρώνει στην πισίνα με ένα κόκκινο μαγιό, αλλά και με ψηλόμεσο μπικίνι, ενώ σε άλλα κλικ είναι μαζί με τον αγαπημένο της στην θάλασσα και το τζακούζι.

Ακόμα τους βλέπουμε σε κάποια βόλτα, να περπατούν χέρι-χέρι, με την Hilton να φορά ένα όμορφο, καλοκαιρινό φόρεμα, αλλά και να απολαμβάνουν ρομαντικές στιγμές κάτω από το φως των αστεριών.

Η Hilton και ο επιχειρηματίας παντρεύτηκαν τον Νοέμβριο του 2021 σε ένα ιδιωτικό κτήμα, περιτριγυρισμένοι από διάσημους φίλους και μέλη των οικογενειών τους.

*Φωτογραφίες: Instagram/@parishilton

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ