Ραγίζουν καρδιές οι γονείς της 21χρονης Έμμας -Στον ανακριτή ο 26χρονος οδηγός που την σκότωσε & την εγκατέλειψε

«Είμαστε όνειρο σκιάς, η μιά σκιά ονείρου;»...

Συντετριμμένοι είναι οι γονείς της 21χρονης φοιτήτριας που έχασε τη ζωή της στη Θεσσαλονίκη, μετά το τροχαίο με εγκατάλειψη στην Καμάρα.

Μετά από μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, η Εμμανουέλα ξεψύχησε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου», όπου και νοσηλευόταν.

«Είμαστε όνειρο σκιάς, η μιά σκιά ονείρου ; μέσα στα μαύρα μάθια τζη , η ομορφιά του απείρου... Καλό ταξίδι ψυχούλα μου, στα πέρατα του σύμπαντος... δε σου λέω αντίο αγάπη μου, αλλά στο επανιδείν ! Σε αγαπώ ως τον ουρανό και πίσω .. και θα σε αγαπώ όσο ζω και αναπνέω» έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook η μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας.

 

«Η Εμμανουέλα ήταν ένα παιδί θαύμα από όταν γεννήθηκε και φεύγοντας ήθελε να κάνει ακόμα ένα θαύμα, να χαρίσει ζωή… αυτή που της στέρησαν» είχε δηλώσει νωρίτερα η γυναίκα στο Thesstoday.gr για τον χαμό της κόρης της.

Η οικογένειά της με δύναμη ψυχής αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά της σε ασθενείς. Η κηδεία αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα Χανιά, όπου συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετίσουν την νεαρή φοιτήτρια. 

 

Σημειώνεται ότι αύριο αναμένεται να απολογηθεί ο 26χρονος οδηγός που παρέσυρε την άτυχη κοπέλα. Ο τελευταίος κατηγορείται -σύμφωνα με την ποινική δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας- για επικίνδυνη οδήγηση που είχε ως αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη, όπως επίσης για εγκατάλειψη τροχαίου και οδήγηση χωρίς την σχετική άδεια. Κατηγορία η οποία αναμένεται να τροποποιηθεί, μετά τον θάνατο της νεαρής φοιτήτριας.

Στα Χανιά η κηδεία

Η κηδεία της νεαρής φοιτήτριας η οποία σπούδαζε στην Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ, θα γίνει στον τόπο καταγωγής της, στα Χανιά. Η 21χρονη παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο στην Καμάρα, λίγες ώρες αφότου έφυγε από την οικογένειά της και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη.

Η άτυχη κοπέλα τραυματίστηκε πολύ σοβαρά τα ξημερώματα της Τρίτης, από αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος Αλβανός, ο οποίος την παρέσυρε στην οδό Εγνατία και στη συνέχεια την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στην άσφαλτο. Οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να κρατήσουν την 21χρονη στη ζωή. Η νεαρή κοπέλα δεν τα κατάφερε, καθώς η κατάστασή της υγείας της ήταν εξαιρετικά κρίσιμη και νοσηλεύονταν με μηχανική υποστήριξη στην Μονάδα Εντατικής

Σήμερα απολογούνται ο 26χρονος και η 19χρονη συνοδηγός

Σήμερα Δευτέρα (28/11) θα περάσουν το κατώφλι του ανακριτή για να απολογηθούν, ο 26χρονος Αλβανικής καταγωγής που οδηγούσε το σκουρόχρωμο Scoda τα ξημερώματα της Τρίτης και η 19χρονη συνοδηγός του οχήματος.

Ο 26χρονος παρουσιάστηκε στην Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης λίγες ώρες μετά την λήξη της χρονικής διάρκειας του αυτοφώρου, ενώ η 19χρονη συνοδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη της απογευματινές ώρες της Τετάρτης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ