Να το ρίξουμε έξω απόψε; 6 προτάσεις για το σαββατόβραδο!

Σήμερα, έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε pop electro ήχους στο Gazarte με τους Kadebostany, τουρκική dubstep, ισπανική tech house, αλησμόνητα τραγούδια του Τσιτσάνη, μια έντεχνη συνεύρεση και κι ένα grand opening στην Ιερά Οδό. Διαλέγετε και παίρνετε…

Σήμερα, έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε pop electro ήχους στο Gazarte με τους Kadebostany, τουρκική dubstep, ισπανική tech house, αλησμόνητα τραγούδια του Τσιτσάνη, μια έντεχνη συνεύρεση και κι ένα grand opening στην Ιερά Οδό. Διαλέγετε και παίρνετε…


 Ήχοι με έντονα electro pop στοιχεία και έντονη την παρουσία των πνευστών, είναι η μουσική των Kadebostany, που έρχονται και πάλι στη χώρα μας και το Gazarte, για μία εμφάνιση στις 25 Ιανουαρίου. Οι Kadebostany ξεκίνησαν από τον Ελβετό παραγωγό Kadebostan και τους Rational Diet και Amina. Το τραγούδι τους «Walking With a Ghost» ήταν ένα από τα πιο χαρακτηριστικά της περασμένης χρονιάς, ενώ τώρα έχουν και νέο δίσκο, το «Pop Collection».

Πληροφορίες: Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι, 210-3460347, στις 10 μ.μ., είσοδος 17, 23 και 30€.

Το  2ΝΑΪΤ Club επιστρέφει ανανεωμένο στον Βοτανικό με δυνατούς mainstream ρυθμούς κι ένα grand opening, το βράδυ του Σαββάτου. Με ένα μεγάλο πάρτι με τίτλο «Give me everything», επιστρέφει στην αθηναϊκή νύχτα και υπόσχεται πολύ κέφι και χωρό με εκλεκτούς djs, live performances, χορευτές και πολλές εκπλήξεις κάθε εβδομάδα.

Πληροφορίες: 2ΝΑΪΤ Club, Ιερά Οδός 74 και Σπύρου Πάτση, 210 3412622.

Τα «On/Off parties» της ομάδας Blend, με αναγνωρισμένους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο, κλείνουν 2 χρόνια και το γιορτάζουν στο ΚοοΚοο, μαζί με τον Ισπανό εκπρόσωπο της tech house, Hector Couto. Πρόκειται για έναν από τους 100 καλύτερους παραγωγούς του κόσμου, σύμφωνα με το Resident Advisor κι έρχεται για ένα ιδιαίτερο dj set στο ΚοοΚοο μαζί με τους Manolaco και Sysex.

Πληροφορίες: ΚοΚοο, Ιάκχου 17, Γκάζι, 210 3450930, 6938527901, 2112215122, οι πόρτες ανοίγουν τα μεσάνυχτα, είσοδος 10 ευρώ (μέχρι τις 2 π.μ.), 12 ευρώ (μετά τις 2 π.μ.).

Ο ανερχόμενος τούρκος dj Gantz, είναι ο εκλεκτός καλεσμένος του Bios Front το Σάββατο. Είναι ένας από τους πιο εφευρετικούς παραγωγούς της dubstep σκηνής, υπερδραστήριος τον τελευταίο χρόνο και πολλά υποσχόμενος. Η βαλίτσα του θα είναι γεμάτη με ακυκλοφόρητο υλικό, ενώ μαζί του στα decks θα είναι και οι Billy Widz & Jeph1, MUCO και Duckem.

Πληροφορίες: Bios Front, Πειραιώς 84, Αθήνα, 210 3425335, είσοδος 5 ευρώ, στις 11 μ.μ.

Τριάντα χρόνια μετά τον θάνατο του κορυφαίου λαϊκού συνθέτη Βασίλη Τσιτσάνη, ο Σταύρος Ξαρχάκος μαζί με την Ελένη Βιτάλη και την Ηρώ Σαΐα, ετοιμάζουν ένα μοναδικό μουσικό αφιέρωμα στον μεγάλο έλληνα μουσικό, με αθάνατα κομμάτια του, στην «Ιερά Οδό», από τις 25 Ιανουαρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο.  Ο Σταύρος Ξαρχάκος έβαλε  σε σειρά όλα τα αγαπημένα αθάνατα τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη, τα ενορχήστρωσε και πρόσθεσε μια ξεχωριστή ενότητα από το δικό του «Ρεμπέτικο», ως συνέχεια του λαϊκού μας τραγουδιού. Τα τραγούδια θα ερμηνεύσουν η μοναδική Ελένη Βιτάλη και η εκφραστικότατη Ηρώ Σαϊα.

Πληροφορίες: Ιερά Οδός, Ιερά Οδός 18-20, 210 3428272, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, στις 10.30 μ.μ.

Τέλος, μια έντεχνη συνεύρεση θα πραγματοποιηθεί στη σκηνή της Αρχιτεκτονικής. Οι Μπλε συναντούν για μία μόνο βραδιά, την Ανδριάνα Μπάμπαλη και τον Νικο Ζιώγαλα και μαζί θα θυμηθούν όλες τις επιτυχίες τους και θα διασκευάσουν αγαπημένα ξένα κομμάτια, με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Πληροφορίες: Αρχιτεκτονική, Ελασιδών 6, Γκάζι, 210 9014428, στις 10.30 μ.μ., είσοδος 12 ευρώ (με ποτό).

Πηγή: clickatlife.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ