Ο… modelizer, κοινώς μοντελοπνίχτης, Leonardo DiCaprio πήγε να φάει με την Gigi Hadid, ινκόγκνιτο πάλι… αλλά (φωτό)

Τους «τσάκωσαν» ξανά μαζί στη Νέα Υόρκη

Ξανά μαζί «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός τον Leonardo DiCaprio και την Gigi Hadid, που απόλαυσαν ένα χαλαρό δείπνο στη Νέα Υόρκη, την Κυριακή.

Ο modelizer - κοινώς «μοντελοπνίχτης» αφού οι περισσότερες από τις αγαπημένες του ήταν μοντέλα και όλες κάτω των 25 ετών - φορούσε ένα μαύρο φουσκωτό μπουφάν, καπέλο και μάσκα, προσπαθώντας να κρύψει το πρόσωπό του από τους παπαράτσι.

 

 

Η Hadid ήταν επίσης ντυμένη casual με ένα φαρδύ παντελόνι, κοντό τοπ και δερμάτινο τζάκετ.

 

 

Σύμφωνα με την Daily Mail ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και το 27χρονο top model βγήκαν ξεχωριστά από το εστιατόριο Cipriani.

Οι δυο τους το τελευταίο διάστημα έχουν θεαθεί πολλές φορές μαζί. Η τελευταία κοινή τους έξοδος φέρεται να ήταν σε ένα Halloween παρτι στο Brooklyn της Νέας Υόρκης, ενώ την πρώτη φορά που τους «τσάκωσε» παρέα ο φακός ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο. Μια πηγή είχε πει στο Page Six ότι «το πηγαίνουν αργά (σ.σ. την σχέση τους)».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

 

 

 

Οι φήμες για ερωτικό ειδύλλιο «φούντωσαν» ακόμα περισσότερο όταν έμειναν στο ίδιο ξενοδοχείο, κατά την διάρκεια της εβδομάδας μόδας του Παρισού. 

Ο DiCaprio χώρισε το καλοκαίρι που μας πέρασε με την 25χρονη Camila Morrone, με την οποία ήταν μαζί για περίπου 4 χρόνια. Ο σταρ δεν έχει κάνει ποτέ δεσμό με κάποια άνω των 25 ετών, αλλά ούτε και με κάποια γυναίκα που είναι μητέρα, όπως η Gigi Hadid η οποία υπενθυμίζεται ότι έχει μια κόρη με τον πρώην σύντρφό της Zyan Malik.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NavaBharat (@enavabharat)

 

Μέσα στα χρόνια έχουμε δει τον  ηθοποιό με πολλές διάσημες καλλονές.  Από το 2000 έως το 2005 ήταν με το supermodel Ζιζέλ (Gisele Bündchen). Στη συνέχεια ( 2006-2011) έκανε σχέση με την Bar Refaeli (μοντέλο, ηθοποιός και παρουσιάστρια από τι Ισραήλ).

Άλλο ένα μοντέλο με το οποίο τον έχουμε δει στο παρελθόν είναι η Anne Vyalitsyna, ενώ το 2011 έβγαινε με την ηθοποιό Blake Lively. Από το 2013 έως το 2014 ήταν με το μοντέλο και ηθοποιό από την Γερμανία Toni Garrn.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @silk_dior

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bar Refaeli (@barrefaeli)

 

Το 2015 συνδθέθηκε με την Kelly Rohrbach, ενώ από το 2016 έως το 2017 είχε σχέση με την Δανή καλλονή Nina Agdal.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ