Η Μαίρη Συνατσάκη θα γίνει σύντομα μανούλα - μπήκε στον μήνα της: «Αυτή η παπάγια σας αναστάτωσε» (φωτό & βίντεο)

Θα κρατά σύντομα στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι!

Η Μαίρη Συναντσάκη και ο Ίαν Στρατής μετρούν πλέον αντίστροφα για την γέννηση του πρώτου τους παιδιού, αφού η παρουσιάστρια, Youtuber και συνιδρυτής του Project Soma, μπήκε στον μήνα της.

Η ίδια δημοσίευσε στα stories της στο Instagram μια εικόνα με μια παπάγια, στην οποία αναγραφόταν η φράση «baby loading».

Σε βίντεο που ανέβασε στη συνέχεια - επίσης στα stories της - εξήγησε στους followers της το post με την παπάγια, καθώς ορισμένοι θεώρησαν ότι βρίσκεται ήδη στο μαιευτήριο και αποκάλυψε ότι θα γίνει σύντομα μανούλα.

«Ήμουνα ψυχολόγο και με το που τελείωσα σε μια γρήγορη ματιά μου έριξα στα μηνύματά μου συνειδητοποίησα ότι αυτή η παπάγια σας αναστάτωσε σαν ότι πάω τώρα να γεννήσω ή τώρα γεννάω, όχι! Η παπάγια σημαίνει ότι μπήκα μόλις στο μήνα μου! Τώρα δε γεννάω. Σε τέσσερις εβδομάδες; Μπορεί! Τώρα όχι!», είπε. 

Πρόσφατα σε ανάρτησή της η Συνατσάκη είχε μιλήσει για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε τους πρώτους μήνες της κύησης.

«Βρήκα αυτό το βιντεάκι που είχα στείλει στους δικούς μου στις αρχές της εγκυμοσύνης που δεν μπορούσα να σταθώ όρθια από τους εμετούς και την αδιαθεσία. Θαύμαζα απεριόριστα αυτό το κορίτσι που έκανε full on χορογραφία στον ένατο μήνα της. Respect στις αθλητικές, κινητικές, σούπερ ενεργές εγκύους. Σας κοιτάζω με θαυμασμό από την απέναντι πλευρά, αλλά παραμένω ξαπλωμένη κυρίως στον καναπέ και εκτιμώ την κάθε εμπειρία εγκυμοσύνης είναι ξεχωριστή και μοναδική. Θυμήσου να μην σε συγκρίνεις» είχε αναφέρει σε βίντεο στα instastories της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ