Anya Taylor-Joy: Κοτσιδάκια, δαντελένιο bralette και κρινολίνο - Η εμφάνιση της «Queen Gambit» στα βραβεία Women of the Year (φωτό & βίντεο)

Ντυμένη με Dior δημιουργία η 26χρονη ηθοποιός

Μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση από την Anya Taylor-Joy η οποία βρέθηκε στα βραβεία του Harper's Bazaar «Women of the Year», που πραγματοποιήθηκαν στο Claridges Hotel του Λονδίνου, την Πέμπτη.

Η 26χρονη ηθοποιό έλαβε το Actress Award, ενώ την είδαμε να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της Nicholas Hoult. 

Η Taylor-Joy ήταν ντυμένη με μια πολύ ιδιαίτερη από τον οίκο Dior, του οποίου είναι άλλωστε πρέσβειρα.  Ειδικότερα φορούσε ένα λευκό, νεομπαρόκ, δαντελένιο, σύνολο που αποτελούνταν από ένα bralette και μία ασορτί φούτσα, τύπου κρινολίνο.

Όπως αναφέρει το hellomagazine.com πρόκειται για ένα κομμάτι της creatice director, του διάσημου γαλλικού brand, Maria Grazia Chiuri, που προέρχεται από τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023.

Η κολεξιόν ήταν εμπνευσμένη από την Catherine de Medicis και στην πασαρέλα είχαν παρουσιαστεί ρούχα που παρέπεμπαν στα ενδύματα που φορούσαν οι κυρίες της Αυλής, όπως κορσέδες και κρινολίνα. Έτσι outfit της Anya θύμιζε τα εσώρουχα εκείνης της εποχής και τα αξεσουάρ που έβαζαν κάτω από τις φούστες και τα φορέματα για τους δίνουν όγκο και σχήμα.

 

 

H «Queen Gambit» είχε τα μαλλιά της πιασμένα κοτσιδάκια και κατακόκκινο κραγιόν στα χείλη της, ένα χρώμα που συνηθίζει να φορά. Ένα σκούρο smokey eye και μερικά κοσμήματα ολοκλήρωναν την εμφάνισή της. 

Η Anya Taylor-Joy πρωταγωνιστεί μαζί με τους Nicholas Hoult και  Ralph Fiennes στην ταινία «The Menu», που ακολουθεί ένα νεαρό ζευγάρι το οποίο ταξιδεύει  σε ένα απομακρυσμένο νησί για να φάνε στο Hawthorne, ένα exclusive εστιατόριο που διευθύνει ο διάσημος σεφ Julian Slowik, (τον υποδύεται ο Ralph Fiennes).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ