Παρεξήγηση ήταν και… πάει: Σπύρος Μπιμπίλας – Γιώργος Μάγγας, ποζάρουν χαμογελαστοί και μονιασμένοι

Συνεργάζονται και γυρίζουν μαζί διαφημιστικό

Έχουν αφήσει πίσω τους, ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο Γιώργος Μάγγας την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί πριν από λίγο καιρό, όταν ο πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ηθοποιών, έγραψε στα social media ότι ο βιρτουόζος του κλαρίνου είχε πεθάνει, για να ανακαλέσει λίγο μετά και να ζητήσει συγγνώμη.

Τότε, ο Γιώργος Μάγκας είχε δηλώσει δημόσια πως σκέφτεται να κάνει μήνυση στον ηθοποιό, ενώ ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε κάνει γνωστό πως είχε πέσει θύμα παραπληροφόρησης.

Σήμερα, οι δύο άντρες ποζάρουν μαζί, χαμογελαστοί και μονιασμένοι και μάλιστα συνεργάζονται για χάρη ενός διαφημιστικού.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέβασε τη φωτογραφία με τον Γιώργο Μάγγα αλλά και τη σύζυγό του, Τζούλη, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα:

«Με τον αγαπημένο μου Γιώργο Μάγγα που λίγους μήνες πριν μια παρεξήγηση πήγε να χαλάσει την ωραία σχέση μας, με συνευθύνη πολλών! Στο γυρίσματα του διαφημιστικού περάσαμε υπέροχα με τους υπεύθυνους της διαφημιστικής και με όλους τους ηθοποιούς και perfomer που συνεργαστήκαμε και φυσικά με την υπέροχη σύντροφο του Γιώργου, την μοναδική Τζούλη».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ